Skocz do zawartości

[Katowice] Pikniki K-ce + Zagłębie

Lapec

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jak by ktoś chciał pokręcić to spotkanie o 15 pod krzyżem kwk Wujek na ul. Pola na Brynowie, coś wymyślimy ;)

• 3 tygodnie później...
Napisano

W sumie to miałem jutro na Pogorie jechać a w niedziele piknik, no ale przy takiej propozycji idzie spokojnie przełożyć i zrobić piknik jutro a Wisłę w niedzielę :thumbsup:
Napisz więcej szczegółów, co gdzie o której wyjazd :icon_cool:

Napisano

Ten no a wybiera się ktoś jutro wieczorem na NIght Biking w Katowicach ? :P  Sam mam daleko a w grupie zawsze raźniej

Napisano

Smyku olej najt bajking byłem żałuję więcej stania niż jedzenia do tego chamstwo nieprzeciętne :sick:

ale nic straconego zobacz jak to jest ale .... koło 15 wyruszam na około do siostry na mega lekki rozróh
- w planach ognisko na Stargańcu lub Brynowie - godne miejsce mam :)
- dobry klimat

- hałda "Murcki" - a nóż dobre widoki ;)
- kiełbasa z folii => jak za dobrych czasów :D
a potem se możesz jechać :P
GŁÓWNY START KOŁO 16,30-17,00 Z Ochojca, ul. Ziołowa => koło Szpitala "Ochojec"

-------------------------------

I  do rzeczy:
główny on tour:
- Niedziela: 25,05,2014r
- start: Katowice ul. Śląska, pub "Panorama" godz. 9.00 (15 minut dla spóźnialskich po wcześniejszym "zaklepaniu" obecności)
- cel: Wisła
- tempo => spoko, Grzegorz jest bez formy :D

- puki co zaklepani: młaaaaa, Katowiczanin, Grzegorzkm.

-----------

pozdrower :))

Napisano

Może się zjawię dziś i jutro nawet, bo impreza rodzinna z niedzieli na poniedziałek przesunęli. :teehee:  A dziś to zaspałem w góry  :verymad:

Smyku olej najt bajking byłem żałuję więcej stania niż jedzenia do tego chamstwo nieprzeciętne :sick:

więcej stania niż jedzenia, co Ty brakuje ci kiełbas z folii, że tak mówisz

Napisano

Gosia coś wiesz o tym doskonale, ale szacun za wtedy, że się zebrałaś i pojechałaś w przeciwieństwie do Devila.

Jak jedziecie jutro i nic się nie zmieniło to teraz już wiem, że na 100% mogę pojechać z wami więc do 9 jutro 

Napisano

Jak mówisz Marcin, że taka lipa to się nie wybieram. Spróbuje dziś do was dołączyć gdzieś chyba, że pogoda się zepsuje bo u mnie coś grzmiało. 

Napisano

Ile kilometrow jest do wisly z katowic nar owerze i czy powrot rowerem czy pociagiem?

Wysłane z mojego LG-P710

tak jak Filip mowi , 90km z Piotrowic , a powrot pociagiem , tempo spokojne , takze kazdy da rade

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...