Skocz do zawartości

[Katowice] Pikniki K-ce + Zagłębie

Lapec

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Coś wam się to tempo piknikowe zwiększa było 15-18km/h, teraz już jest 20km/h za niedługo to z nami Bikersami śmigać w góry będzie, a właściwie z Bikresami bo tak się grupa zwie  :laugh:

Napisano

dobrze piszesz Bekresi niech se jeżdzą po górach  my czekamy na Bikersów + tam Tomki i jadziem na trip, ino pierw zróbmy porządny on tour piknikowy, Gocha prowadzi :PP

Napisano

Hmm tempo piknikowego kiedy Ja je ostatnio widziałem, nawet na masie Mikołowskiej jest szybsze czasami :P

ps. Kręci ktoś gdzieś dzisiaj nogi zaś same pedałują w śnie  :laugh:

Napisano

mam nadzieję że koleżanka nie zmokła ;)
ja niestety do 15 pracuję wiec w tygodniu jestem czynny od ok 17 tak na przyszłość :)

Napisano

Jednym słowem wypad niewypał. Pogoda do kitu, maybe next week:)

Lapec to po 17.00:) zapamiętam

Przez weekend  gdzieś jedziecie?

Napisano

ehhh już mam planowaną dość grubą impreze urodzinową w sobotę co skutkuję moją niepewną formą w niedzielę, no ale nie mówie tak, nie mówię nie, zobaczymy :w00t:

Napisano

Jakiś piknik w niedzielę na Stargańcu może  :icon_question:  z kawałkiem objazdu jakiegoś  :icon_cool:

To jedno mamy ustalone NIEDZIELA wyjazd tym o 8:26 jedziemy  :whistling:

Z cyklu klonowanie jest proste ;)

Biker jedzie w góry z Bikresami a Filip na trip z Piknikami

Proste? proste, da się! :icon_cool:

Napisano

Da się wszystko  :woot:

A tak na poważnie to Góry to wielki znak zapytania dziś byłem i mnie zlało konkret w Ustroniu, na dokładkę jak mnie zlało to burza przyszła jeszcze  :yucky:

Napisano

Da się wszystko  :woot:

A tak na poważnie to Góry to wielki znak zapytania dziś byłem i mnie zlało konkret w Ustroniu, na dokładkę jak mnie zlało to burza przyszła jeszcze  :yucky:

Ty kapeluchu to se pelerynę przeciwdeszczową kup a nie z mojej się śmiejesz. W górach uważam to za potrzebną rzecz, a już w ogóle niezbędną jak zapowiadają deszcz, choćby przelotny.

Napisano

Ty kapeluchu to se pelerynę przeciwdeszczową kup a nie z mojej się śmiejesz. W górach uważam to za potrzebną rzecz, a już w ogóle niezbędną jak zapowiadają deszcz, choćby przelotny.

Niż peleryna wolę PKP przy takiej ścianie deszczu, w butach mokro, a i pelerynka rodem z Zakopanego nie da rady!

Kalosze by się przydały

Napisano

No to buty przemoczysz, a jak nie będziesz miał nic przeciwdeszczowego to cały będziesz przemoczony. Jak będziesz na szlaku to nawet PKP Ci nie pomoże. :thumbsup:

Napisano

Dalej wolę PKP jak pod ręką, a nie jazda w ścianie deszczu przez 1,5h jaki w tym cel żadnego tylko przeziębienia się nabawić w optymistycznym rozwoju sytuacji można

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...