Skocz do zawartości

[Katowice] Pikniki K-ce + Zagłębie

Lapec

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Proponuję Chudów tam browar i powrót na ognisko na Starganiec co wy na to?

dobra Filip dobry plan, siostra najwyzej dojedzie na ognisko ino. wklej ino jakas mapke z trasa dla mniej kumatych

Napisano

Marcin ale po co wklejać, trasa łatwa i przyjemna większość lasem i szlakiem najpierw zielonym potem niebieskim  :laugh:

Myślę, że ognisko na Stargańcu by było tak jakoś o 16 nie wcześniej

Napisano

dobra wyjazd bez sensu z powodu braku (hmmm lichego) zainteresowania

---------

dzięki wszystkim za fajny sezon, dużo nowych twarzy ten rok przyniósł, super :) kilkanaście kilometrów piwa udało się ukręcić, kto był choć raz to wie, do zobaczenia (poczytania) na wiosne, INO MI SIĘ NIE ROZTYĆ TAM!!! :D

Napisano

Chyba nie sądziłeś, że ktoś z tej części grupy się ruszy w taką pogodę na jazdę po lasach, bo tak trasa miałaby prowadzić. Marcin patrz obiektywnie ;)

Jeśli sezon kończysz, to dzięki wielkie ( szczególnie za ten jeden raz :D ) i do zobaczenia w następnym.

Napisano

a ja kombinowałem jak zrobic zeby byc , ale no trudno jak bede miał czas to pojade w gory

, dzieki za wspolne wypady w tym roku , wiem ze zime wszyscy na siłowni spedza co by miec forme na wiosne

pozdro

Napisano

Nooooo i masz....a kielbaski ognisko i kfc ?

Dooobra brat ,bedzie samo kfc, w koncu jest co oblewac ;-)

Dzieki wszystkim i do zobaczenia w przyszlym sezonie.

• 4 miesiące temu...
Napisano

Faktycznie pikniki ruszyły z dniem 1 marca.

Z powodu średniego zainteresowania tematem postanowiliśmy umawiać sie telefonicznie :)

Ale jeżeli ktoś mialby ochote pojeździć piknikowo to jak najbardziej zapraszamy :)

• 2 tygodnie później...
Napisano
Napisano

picnic w wersji hard byl dzisiaj haha

lepiej tego określić się dało, cytując Devila po zobaczeniu składu hmm też się spodziewałem że piknikowo nie pojadymy :D

Fajnie było, ciąglę mi się micha cieszy :)) wmordęwind + tempo Bikersów mi cały "łupież" z głowy wywiało :D

Dzięki Panowie, było w dechę i mam nadzieję że wyjazd powtórzymy, kajś indziej ale w tej samej (podobnej) ekipie

Pozdro :)

Napisano

lepiej tego określić się dało, cytując Devila po zobaczeniu składu hmm też się spodziewałem że piknikowo nie pojadymy :D

Fajnie było, ciąglę mi się micha cieszy :)) wmordęwind + tempo Bikersów mi cały "łupież" z głowy wywiało :D

Dzięki Panowie, było w dechę i mam nadzieję że wyjazd powtórzymy, kajś indziej ale w tej samej (podobnej) ekipie

Pozdro :)

Dołożymy Filipa + Tomka, zamówimy pogodę bez wiatru i może być jeszcze ciekawiej :D

Ale kolejnym razem, mam nadzieję, że jak pojadę na piknik, to tak będzie. Się ekipa nie postarała ... Jajuszka woleli święcić :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...