grzegorzkm Napisano 1 Września 2013 Napisano 1 Września 2013 wczorajszy wypad z zona i Marcinem do Wisły . Jestem z nich dumny ze dali rade , wiem ze mieli chwile kryzysu i zwatpienia . Zmuszajac ich do dalszej jazdy zdawałem sobie sprawe ze chetnie by mnie udusili i porzucili w krzakach , jednak na mecie satysfakcja ogromna . Kilka fotek z tej wyprawy. https://picasaweb.google.com/102197838617375824844/KatowiceWisA31082013
karpik75 Napisano 1 Września 2013 Napisano 1 Września 2013 Wypad super. Fakt kilka momentów zwątpienia było, ale zostaliśmy skutecznie naprostowani i zmotywowani przez kierownika Gregorego Wielkie dzięki za świetnie spędzony czas. Gratki dla Anity
Lapec Napisano 1 Września 2013 Autor Napisano 1 Września 2013 Też napisze parę słów, Tuliszów zrobiony zgodnie z planem 94 km wpadło bez komplikacji no może opócz faktu że start opóżnił się (durny deszcz) o niecałe 3h dobry obiad, zimne piwko i najważniejsze bez deszczu ba nawet troche słońca w drodze powrotnej w okolicach Kuźni W. było heh
Zyziu Napisano 2 Września 2013 Napisano 2 Września 2013 Sprzedam! POLECAM Hamulce Avid Elixir 3 http://www.forumrowerowe.org/topic/145881-hamulce-tarcze-avid-elixir-3-prz%C3%B3d-ty%C5%82/
biker90 Napisano 2 Września 2013 Napisano 2 Września 2013 Sprzedam! POLECAM Hamulce Avid Elixir 3 http://www.forumrowerowe.org/topic/145881-hamulce-tarcze-avid-elixir-3-prz%C3%B3d-ty%C5%82/ Nie ten wątek, nie ten dział
Zyziu Napisano 2 Września 2013 Napisano 2 Września 2013 Nie ten wątek, nie ten dział :* ale grupa znajomych :*
tolo1 Napisano 6 Września 2013 Napisano 6 Września 2013 A może by tak coś piknikowego na weekend?? Tak krócej niż 70 - 80 kilometrów:)??
karpik75 Napisano 6 Września 2013 Napisano 6 Września 2013 Ja na ten weekend odpadam, muszę ogarnąć domek
Lapec Napisano 12 Września 2013 Autor Napisano 12 Września 2013 Ktoś coś chętny jak by co na niedzielę? Liche bo liche ale szanse są na bak deszczu u nas
galadriel Napisano 12 Września 2013 Napisano 12 Września 2013 Cos malego mozna zakręcic... czemu nie ,tymbardziej że sezon sie kończy powoli :-(
DEVILEK Napisano 12 Września 2013 Napisano 12 Września 2013 Sezon trwa cały rok, ale trzeba mieć dwa rowery, albo jeden, którego nie szkoda. + odpowiedni ubiór i można kręcić Lajtowo mówicie, może Pogoria, albo Łysina ? Ale to 80%, że pojedziemy.
Lapec Napisano 13 Września 2013 Autor Napisano 13 Września 2013 Z tech opcji wole Łysine jak coś chyba troche bliżej a w poniedziałek do pracy trza się ruszyć Od razu napisze że drogi nie znam więc tu poczekamy aż będziecie na bank pewni że się skusicie no i pogodzie nie odbije ;]---------nie, nie, nie rower na "ścioranie" typowo mam no ale zima na kole mnie raczej średnio przekonuje do kiedy się da bedziemy kręcić potem już tylko tyć do marca/kwietnia
biker90 Napisano 13 Września 2013 Napisano 13 Września 2013 Oj kończy się, lichy ten sezon. Zima późno zeszła, potem kawałek deszczu i kawałek lata i zaś teraz deszcze co drugi dzień, masakra Można można zakręcić, może ogniskiem na Stargańcu zakończyć co wy na to? Trasę jaką planuje, jaki szkic, zarys już macie? ps. Na Łysinę znam drogę na pamięć, tyle razy się tam było, że trudno zapomnieć
Lapec Napisano 13 Września 2013 Autor Napisano 13 Września 2013 Pomyslimy dokładnie w sobotę nad organizacją, najważniejsze żeby pogoda stała się wiarygodna Zientas z narzeczoną raczej na bank różnież sie skuszą ;]
Lapec Napisano 14 Września 2013 Autor Napisano 14 Września 2013 Pomyslimy dokładnie w sobotę nad organizacją, najważniejsze żeby pogoda stała się wiarygodna Zientas z narzeczoną raczej na bank różnież sie skuszą ;] kij nikt się nie odwywa ODZYWA więc wiec start spod ING o godz 14
Lapec Napisano 14 Września 2013 Autor Napisano 14 Września 2013 A gdzie jedziemy? przed siebie Filip przed siebie
Lapec Napisano 5 Października 2013 Autor Napisano 5 Października 2013 Jak by co jutro ok 13 spod ING w Piotrowicach ruszamy na jakiś trip (max 50 km), cel nie ustalony więc czekamy na propozycje Wstępnie 4 osoby: mła, Gośka i Zientas z dziewczyną, Zapraszamy ;]
galadriel Napisano 6 Października 2013 Napisano 6 Października 2013 Dziekuje calej piątce za wypad, ognisko z kielbaskami ...i nie tylko :-D Za tydzien chcemy zrobic wypad na orzechy wloskie za darmola:-D, wiec jakby ktos znal fajna traske z " samotnymi" drzewami orzechowymi,to bede wdzieczna za info ;-) W ostatnia sobote /niedziele pazdziernika w zaleznosci od pogody planujemy oficjalne zamkniecie sezonu rowerowego z ogniskiem. O szczegolach jeszcze napisze. Zapraszamy wszystkich chetnych :-)
Smyq90 Napisano 11 Października 2013 Napisano 11 Października 2013 Jutro wraz z Marcinem (Lapec) oraz Gosią (Galadriel) planujemy małą wycieczkę po okolicach Katowic, Mysłowic i Sosnowca. Zbiórka o 12 pod krzyżem koło kopalni Wujek. Będę jechał z Sosnowca od strony Szopienic i przez centrum Katowic więc mogę kogoś zgarnąć po drodzę. Zapraszamy
Smyq90 Napisano 30 Października 2013 Napisano 30 Października 2013 Tak jak wspominałem na ostatnim wypadzie, jutro czyli 31 jest organizowany Tyski Rajd rowerowy z okazji Halloween sam bym chętnie wziął udział lecz mam usterkę w rowerze i nie wiem czy uda mi się usunąć ją szybko a poza tym mam dość daleko.Sam nie brałem udziału w takim czymś ale dziewczyna była i podobno fajnie Wszelkie info na tej stronie http://www.noltychy.pl/1,1,4817,Tyski_Nocny_Rajd_Rowerowy_na_Halloween_Tychy_31_10_2013r,artykul.html
Lapec Napisano 1 Listopada 2013 Autor Napisano 1 Listopada 2013 Z tego co widzę nic nie wyszło z Tychów?No nieważne, po ostatnim jakże udanym wyjeździe na Siewierz strzeliło 2k ( okazało się że Sostrze też ), na liczniku ( może i śmieszne dle niektórych no ale ja jestem troche dumny ) reasumując mogemy myć koła i czekać na wiosne No ale ku sugestii Karpika musimy zakończenie jakieś zrobić ;] piszę za wczasu żeby każdy o ile ma możliwości pochytał se czas.a więc:przyszły weekend ma być że tak to określe do dupy ale w sobote powinniśmy dać rade.a więc #2:Ternim - 09.11.2013Starty: - 10,30 => przy krzyżu KWK Wujek - ul W.Pola 11.00 => przy Banku ING - ul. JankegoTrasa - hmmm czekam na propozycje ale myśle że max 50kmObiad - zależy jak będzie w miare ognicho, jak nie browar w barze, kfc, kebab aaa obojętne damy rade ino zmobilizować się !!!!
Smyq90 Napisano 1 Listopada 2013 Napisano 1 Listopada 2013 Wyszło wyszło Ognisko z kiełbaską zaliczone Szkoda, że nikt oprócz mnie nie jechał bo nie znałem drogi z tychów na katowice przez las i musiałem pociągiem na Piotrowice się dokulać. Co do 9 to się zobaczy jak będę miał czas postaram się dołączyć
galadriel Napisano 1 Listopada 2013 Napisano 1 Listopada 2013 Ja co prawda sezon rowerowy zamknelam wczoraj przy piwku.... :-D ,ale kielbasek z ogniska lub KFC nie odmowie ;-) Jest tylko jeden maly problem, poniewaz poranne weekendy poswiecam na tresure mojego wilka wiec w godz. 8.00-12.00 jestem nieosiagalna. Popoludniu jak najbardziej moge dolaczyc ;-) Pozdrawiam wszystkich :-)
biker90 Napisano 2 Listopada 2013 Napisano 2 Listopada 2013 Proponuję Chudów tam browar i powrót na ognisko na Starganiec co wy na to?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.