Skocz do zawartości

[Katowice] Pikniki K-ce + Zagłębie

Lapec

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wypad super. Fakt kilka momentów zwątpienia było, ale zostaliśmy skutecznie naprostowani i zmotywowani przez kierownika Gregorego :)

Wielkie dzięki za świetnie spędzony czas. Gratki dla Anity :)

Napisano

Też napisze parę słów, Tuliszów zrobiony zgodnie z planem 94 km wpadło :) bez komplikacji no może opócz faktu że start opóżnił się (durny deszcz) o niecałe 3h :P dobry obiad, zimne piwko i najważniejsze bez deszczu ba nawet troche słońca w drodze powrotnej w okolicach Kuźni W. było heh

Napisano

Sezon trwa cały rok, ale trzeba mieć dwa rowery, albo jeden, którego nie szkoda. + odpowiedni ubiór i można kręcić ;)

Lajtowo mówicie, może Pogoria, albo Łysina ? Ale to 80%, że pojedziemy.

Napisano

Z tech opcji wole Łysine jak coś chyba troche bliżej a w poniedziałek do pracy trza się ruszyć :)
Od razu napisze że drogi nie znam więc tu poczekamy aż będziecie na bank pewni że się skusicie no i pogodzie nie odbije ;]
---------
nie, nie, nie rower na "ścioranie" typowo mam no ale zima na kole mnie raczej średnio przekonuje :D do kiedy się da bedziemy kręcić potem już tylko tyć do marca/kwietnia :P

Napisano

Oj kończy się, lichy ten sezon. Zima późno zeszła, potem kawałek deszczu i kawałek lata i zaś teraz deszcze co drugi dzień, masakra  :yucky:

Można można zakręcić, może ogniskiem na Stargańcu zakończyć co wy na to? Trasę jaką planuje, jaki szkic, zarys już macie?

ps. Na Łysinę znam drogę na pamięć, tyle razy się tam było, że trudno zapomnieć  :w00t:

Napisano

Pomyslimy dokładnie w sobotę nad organizacją, najważniejsze żeby pogoda stała się wiarygodna :icon_cool:
Zientas z narzeczoną raczej na bank różnież sie skuszą ;]

Napisano

Pomyslimy dokładnie w sobotę nad organizacją, najważniejsze żeby pogoda stała się wiarygodna :icon_cool:

Zientas z narzeczoną raczej na bank różnież sie skuszą ;]

kij nikt się nie odwywa ODZYWA więc wiec start spod ING o godz 14

• 3 tygodnie później...
Napisano

Jak by co jutro ok 13 spod ING w Piotrowicach ruszamy na jakiś trip (max 50 km), cel nie ustalony więc czekamy na propozycje :)
Wstępnie 4 osoby: mła, Gośka i Zientas z dziewczyną, Zapraszamy ;]

Napisano

Dziekuje calej piątce za wypad, ognisko z kielbaskami ...i nie tylko :-D

Za tydzien chcemy zrobic wypad na orzechy wloskie za darmola:-D, wiec jakby ktos znal fajna traske z " samotnymi" drzewami orzechowymi,to bede wdzieczna za info ;-)

W ostatnia sobote /niedziele pazdziernika w zaleznosci od pogody planujemy oficjalne zamkniecie sezonu rowerowego z ogniskiem. O szczegolach jeszcze napisze.

Zapraszamy wszystkich chetnych :-)

Napisano

Jutro wraz z Marcinem (Lapec) oraz Gosią (Galadriel) planujemy małą wycieczkę po okolicach Katowic, Mysłowic i Sosnowca. Zbiórka o 12 pod krzyżem koło kopalni Wujek. Będę jechał z Sosnowca od strony Szopienic i przez centrum Katowic więc mogę kogoś zgarnąć po drodzę. Zapraszamy  :thumbsup:

• 3 tygodnie później...
Napisano

Tak jak wspominałem na ostatnim wypadzie,  jutro czyli 31 jest organizowany Tyski Rajd rowerowy z okazji Halloween sam bym chętnie wziął udział lecz mam usterkę w rowerze i nie wiem czy uda mi się usunąć ją szybko a poza tym mam dość daleko.Sam nie brałem udziału w takim czymś ale dziewczyna była i podobno fajnie :D Wszelkie info na tej stronie  http://www.noltychy.pl/1,1,4817,Tyski_Nocny_Rajd_Rowerowy_na_Halloween_Tychy_31_10_2013r,artykul.html

Napisano

Z tego co widzę nic nie wyszło z Tychów?

No nieważne, po ostatnim jakże udanym wyjeździe na Siewierz strzeliło 2k ( okazało się że Sostrze też ), na liczniku ( może i śmieszne dle niektórych no ale ja jestem troche dumny :P ) reasumując mogemy myć koła i czekać na wiosne :)

No ale ku sugestii Karpika musimy zakończenie jakieś zrobić ;] piszę za wczasu żeby każdy o ile ma możliwości pochytał se czas.

a więc:

przyszły weekend ma być że tak to określe do dupy ale w sobote powinniśmy dać rade.

a więc #2:

Ternim - 09.11.2013
Starty: - 10,30 => przy krzyżu KWK Wujek - ul W.Pola
              11.00 => przy Banku ING - ul. Jankego
Trasa - hmmm czekam na propozycje ale myśle że max 50km
Obiad - zależy :D jak będzie w miare ognicho, jak nie browar w barze, kfc, kebab aaa obojętne damy rade

ino zmobilizować się !!!!

Napisano

Wyszło wyszło :)  Ognisko z kiełbaską zaliczone

Szkoda, że nikt oprócz mnie nie jechał bo nie znałem drogi z tychów na katowice przez las i musiałem pociągiem na Piotrowice się dokulać.

Co do 9 to się zobaczy jak będę miał czas postaram się dołączyć :)

Napisano

Ja co prawda sezon rowerowy zamknelam wczoraj przy piwku.... :-D ,ale kielbasek z ogniska lub KFC nie odmowie ;-)

Jest tylko jeden maly problem, poniewaz poranne weekendy poswiecam na tresure mojego wilka wiec w godz. 8.00-12.00 jestem nieosiagalna. Popoludniu jak najbardziej moge dolaczyc ;-)

Pozdrawiam wszystkich :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...