biker90 Napisano 12 Sierpnia 2013 Napisano 12 Sierpnia 2013 Wyjazd z tym tematem do wątku Bikersi zapraszają ... Niestety Marcin ma rację, w wątku w Bikersach piszmy, a propo co na sobotę/niedzielę planujemy
DEVILEK Napisano 13 Sierpnia 2013 Napisano 13 Sierpnia 2013 Skoro lajtowo, to i rozjazdowo dla części Rogoźnik, Paprotki, a może coś jeszcze innego na sobotę ? A może kolejny raz Bolina, Hubertus i finał na szopkach ?
biker90 Napisano 14 Sierpnia 2013 Napisano 14 Sierpnia 2013 Jak sobota i pogoda by była to wreszcie to Jeziorko Łysina w Bieruniu może zrobimy
katowiczanin Napisano 14 Sierpnia 2013 Napisano 14 Sierpnia 2013 W sobotę, może za miast nad wodę to w okolice Jury Krakowsko - Częstochowskiej byśmy się wybrali ? Spokojnym tempem, póżniej gdzieś przy fajnych skałkach lub ruinach zamku można posiedziec odpocząć itp. tylko by musiała być osoba która zna trasę w tamte rejony co Wy na to ?
biker90 Napisano 14 Sierpnia 2013 Napisano 14 Sierpnia 2013 W sobotę, może za miast nad wodę to w okolice Jury Krakowsko - Częstochowskiej byśmy się wybrali ? Spokojnym tempem, póżniej gdzieś przy fajnych skałkach lub ruinach zamku można posiedziec odpocząć itp. tylko by musiała być osoba która zna trasę w tamte rejony co Wy na to ? Trasy się zna, ale co z tego. Wbrew pozorom Jura też potrafi dać w kość, można by się wybrać do Rabsztyna przez Chechło gdzie byśmy zobaczyli pustynie Błędowską potem Olkusz i Rabsztyn tylko trochę kręcenia jest. Inny pomysł to dojazd pociągiem do Żarki Letnisko i stamtąd na Warownie Olsztyńską, pomysłów jest wiele ale chyba lepiej u nas pokręcić, przynajmniej to co na pociąg pójdzie to pójdzie na browarki
katowiczanin Napisano 14 Sierpnia 2013 Napisano 14 Sierpnia 2013 Trasy się zna, ale co z tego. Wbrew pozorom Jura też potrafi dać w kość, można by się wybrać do Rabsztyna przez Chechło gdzie byśmy zobaczyli pustynie Błędowską potem Olkusz i Rabsztyn tylko trochę kręcenia jest. Inny pomysł to dojazd pociągiem do Żarki Letnisko i stamtąd na Warownie Olsztyńską, pomysłów jest wiele ale chyba lepiej u nas pokręcić, przynajmniej to co na pociąg pójdzie to pójdzie na browarki To może w sobotę którąś z proponowanych przez Ciebie tras po Jurze, a chilloutowe jeziorko w niedzielę, w sam raz na odpoczynek i rozkręcenie ?
biker90 Napisano 14 Sierpnia 2013 Napisano 14 Sierpnia 2013 To może w sobotę którąś z proponowanych przez Ciebie tras po Jurze, a chilloutowe jeziorko w niedzielę, w sam raz na odpoczynek i rozkręcenie ? Hmm tras można multum wymyślić jest gdzie jeździć. Ostatnio częstym gościem na Jurze byłem i przejadło mi się trochę. Równie dobrze można na Ogrodzieniec uderzyć najbliższej chyba jest
katowiczanin Napisano 14 Sierpnia 2013 Napisano 14 Sierpnia 2013 Ja bym się pisał na Orgodzieniec Skoro znasz dobrze trasy, to co powiesz o Ojcowskim Parku Narodowym ?
biker90 Napisano 14 Sierpnia 2013 Napisano 14 Sierpnia 2013 Byłem, niedawno 3dni po Jurze śmigałem, fajnie się śmiga tym czerwonym szlakiem choć bardziej preferuje góry! Ogrodzieniec jest do zrobienia, trasa łatwa jest. Pieskowa Skała, Grota Łokietka czy Ojców fajne miejscówka choć zółty i czerwony szlak tam pieszy daje popalić troszkę
katowiczanin Napisano 14 Sierpnia 2013 Napisano 14 Sierpnia 2013 To wstępnie możemy ugadać się na sobotę żeby Ogrodzieniec zrobić Góry będą jutro
biker90 Napisano 14 Sierpnia 2013 Napisano 14 Sierpnia 2013 To wstępnie możemy ugadać się na sobotę żeby Ogrodzieniec zrobić Tak możemy lecz pisz w wątku Bikersi bo tu się piknikowym tempem jeździ
trupek Napisano 14 Sierpnia 2013 Napisano 14 Sierpnia 2013 Po górach to tylko piknikowe tempo, szczególnie na podjazdach xD.
Lapec Napisano 14 Sierpnia 2013 Autor Napisano 14 Sierpnia 2013 Po górach to tylko piknikowe tempo, szczególnie na podjazdach xD. tak, zapraszam w Beskid żywiecki wy prowadzicie rowery ja ide który się pisze ?
DEVILEK Napisano 15 Sierpnia 2013 Napisano 15 Sierpnia 2013 tak, zapraszam w Beskid żywiecki wy prowadzicie rowery ja ide który się pisze ? Po dzisiejszej wyrypie, 9 osób ma w tym odpowiednie doświadczenie. I aby nie było, licznik pokazywał prędkość, więc tempo ok ; ostatnio z Marcinem ciągle mieliśmy zero, podczas wypychu. A na zjazdach dogonisz I tak w ogóle, to jedziemy coś w sobotę ?
grzegorzkm Napisano 16 Sierpnia 2013 Napisano 16 Sierpnia 2013 moja wyprawa na jure , tempo miałem piknikowe takze moge i tu wkleic https://picasaweb.google.com/102197838617375824844/OgrodzieniecMorsko
Lapec Napisano 18 Sierpnia 2013 Autor Napisano 18 Sierpnia 2013 tempo miałem piknikowe takze moge i tu wkleic Dobrze kuruj się kuruj dobry filmik heh ............. tyle planów a tu nic nie wyszło na weekend? no co Wy :I
tolo1 Napisano 19 Sierpnia 2013 Napisano 19 Sierpnia 2013 My z Karoliną jeździliśmy piknikowym tempem po Dolinie Trzech Stawów, okolicznym lesie, Murckach, Giszowcu i Nikiszowcu.
Lapec Napisano 20 Sierpnia 2013 Autor Napisano 20 Sierpnia 2013 wróciłem z gór i bym coś pokręcił na weekend ;]Górale z Bikersów ostro planują może i my coś ruszymy?czekam na propozycje pogoda dobra (o ile wierzyć prognozom) pochmurno ale bez deszczu, można ruszyć gdzieś ambitniej już bez jezior, zalewów itp http://pogoda.interia.pl/prognoza-na-weeekend-katowice,cId,13095 Zalew Przeczycko - Siewierski z góry odpada - dopracowujemy ambitny plan na 30.08 - 01.09 (mega zależny od pogody) ale o tym później
DEVILEK Napisano 20 Sierpnia 2013 Napisano 20 Sierpnia 2013 100 tam i nazot ? W skrócie Pszczyna, albo Pogoria w opcji na około
Lapec Napisano 20 Sierpnia 2013 Autor Napisano 20 Sierpnia 2013 100 tam i nazot? było by miło coś w tym stylu --------- nie no EDIT: W skrócie Pszczyna, albo Pogoria w opcji na około boje się żę Pszczyna się już większości objadła ale ..... ja chce tego durnago kebaba zjeść poczekajmy co inni napiszą jeszcze jest czas
Smyq90 Napisano 20 Sierpnia 2013 Napisano 20 Sierpnia 2013 Kurde akurat 30 jak i 31 mam już plany. No trudno może jakiś następny termin mi przypasuje
Lapec Napisano 21 Sierpnia 2013 Autor Napisano 21 Sierpnia 2013 Kurde akurat 30 jak i 31 mam już plany. No trudno może jakiś następny termin mi przypasuje znaczy teraz planujemy 24-25
PaulinaKatowice Napisano 21 Sierpnia 2013 Napisano 21 Sierpnia 2013 Ja chętnie w niedzielę kierunek bez większego znaczenia
Lapec Napisano 21 Sierpnia 2013 Autor Napisano 21 Sierpnia 2013 ja bym raczej za sobotą optował, niedziele ew. jakieś roztrenowanie choć zobaczymy
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.