janiol85 Napisano 8 Sierpnia 2013 Napisano 8 Sierpnia 2013 Jak ma być dalej taki upał, to proponuję ponownie gdzieś na wodę. Chyba, że http://www.rajdkatowice.pl/ W edycji lipcowej zrobili 75 KM w 8h, wiec luz
Lapec Napisano 8 Sierpnia 2013 Autor Napisano 8 Sierpnia 2013 Chyba, że http://www.rajdkatowice.pl/ W edycji lipcowej zrobili 75 KM w 8h, wiec luz ja bym to chciał ;]
galadriel Napisano 8 Sierpnia 2013 Napisano 8 Sierpnia 2013 Ja tez chce na ten rajd, dawno po ciemku nie jezdziłam
PaulinaKatowice Napisano 8 Sierpnia 2013 Napisano 8 Sierpnia 2013 Można zaliczyć rajd, potem odpoczynek w domu i po południu nad wode gdzieś
kovvaI Napisano 8 Sierpnia 2013 Napisano 8 Sierpnia 2013 Można zaliczyć rajd, potem odpoczynek w domu i po południu nad wode gdzieś byłem na pierwszej edycji i na drugą też na pewno się wybiore fajna zabawa polatać tak noca po k-ce, ja zrobiłem 125km
A2i Napisano 8 Sierpnia 2013 Napisano 8 Sierpnia 2013 na sobotę jakieś plany? ktoś się gdzieś wybiera? jakieś propozycje?
Lapec Napisano 8 Sierpnia 2013 Autor Napisano 8 Sierpnia 2013 Można zaliczyć rajd, potem odpoczynek w domu i po południu nad wode gdzieś ja w związku z tym nocnym rajdem (zależne już ino od pogody), odpadam z sobotą. Pomysł Pauliny dobry, pomyślimy, zobaczymy ile km zrobimy z soboty na niedziele i kiedy wstaniemy, jak względnie będzie to na rozruch nad jakąś wodę się w niedziele skoczy ;]
tolo1 Napisano 10 Sierpnia 2013 Napisano 10 Sierpnia 2013 Dzisiaj pogoda trochę też popsuła szyki jeśli chodzi o wypad nad wodę.
biker90 Napisano 10 Sierpnia 2013 Napisano 10 Sierpnia 2013 Witam po krótkiej przerwie, jak nic nie macie przeciwko to na następny weekend proponuje to jeziorko Łysina w Bieruniu co wy na to?? Szkoda tylko, że jak weekend przychodzi to zaś pogoda se jaja robi i się dupczy na maxa
janiol85 Napisano 10 Sierpnia 2013 Napisano 10 Sierpnia 2013 Dziś wybieramy się na Night Biking (http://www.rajdkatowice.pl/). Ruszamy godz. 20:00 z Brynowa. Możemy razem jechać na 3stawy, lub umówić się już na miejscu. Jeżeli znajdzie się ktoś chętny, to piszcie.
Lapec Napisano 10 Sierpnia 2013 Autor Napisano 10 Sierpnia 2013 Będziemy z Siostrą, o 20 pod krzyżem na ul. W. PolaWszystkich zainteresowanych startem przy kopalni Wujek prosimy o potwierdzenia na forum do godz 19, będziemy wiedzieć czy na kogoś czekać w razie czego
galadriel Napisano 10 Sierpnia 2013 Napisano 10 Sierpnia 2013 Male sprostowanko poniewaz o 18.00 mam parapetowke u kolezanki, wiec rusze kolo 21.00 z ul.katowickiej . Jakby co bedziemy na fonach ;-)
PaulinaKatowice Napisano 10 Sierpnia 2013 Napisano 10 Sierpnia 2013 Ja będę na Muchowcu bo jadę z drugiej strony .
janiol85 Napisano 11 Sierpnia 2013 Napisano 11 Sierpnia 2013 Dzięki Paulina i Gosia za towarzystwo. My z Łapciem już jesteśmy na osiedlu na piwie :-)
Lapec Napisano 11 Sierpnia 2013 Autor Napisano 11 Sierpnia 2013 Również dzięki wyjazd hmmm dzwiny na początku słaba organizacja choć chyba przez to ze nie spodziewali ponad 200 uczestników potem się poprawiło i 85 km pykło, wschód za mgła i zimno yyy kolorowych EDIT: Janiol nastaw se zegarek w fonie, o 5.31 to my lampki za 9.99 wygrywaliśmy a nie piwo piliśmy
PaulinaKatowice Napisano 11 Sierpnia 2013 Napisano 11 Sierpnia 2013 Ja również dziękuję . To prawda, organizacja kiepska, choć później już jakoś poszło. 82 km wpadło… ale bardziej zabił mnie ten mróz…. krótkie spodenki na 12 stopni i te zawrotna szybkosc (srednia 14,7km/h haha) to średni pomysł był, no ale mądra Polka po szkodzie ;D
galadriel Napisano 11 Sierpnia 2013 Napisano 11 Sierpnia 2013 Ja równiez bardzo dziekuje za super towarzystwo, choc nie dojechałam do końca i ominał mnie ten zaje...ty wschód słonca we mgle ;D Organizacja rajdu faktycznie słaba, ale mysle ze wynikało to z faktu ze nikt z organizatorów nie nastawił sie na 203 uczestników. Jadąc w tym rajdzie zdalam sobie sprawe, ze moja lampke rowerową moge wyciepać do kosza.. świeciła tak, ze kompletnie nic nie widzialam. Najgorzej bylo w lesie bo prawie sobie zęby wybiłam ...potem sie wogóle zbuntowala i jechalam bez oswietlenia Było kilka małych wypadków ( czyt. rozbite kolana , zerwany łancuch, etc. ) ale humory wszystkim dopisywały ,zwłaszcza po okrzykach,,lewa moja'' na leśnej wąskiej scieżce , gdzie niejeden z uczestników wpadł w pokrzywy ;D Reasumując zaliczyłam kolejne nowe doswiadczenie rowerowe
Smyq90 Napisano 11 Sierpnia 2013 Napisano 11 Sierpnia 2013 Widzę ładnie się bawiliście, ja niestety nie mogłem wpaść z racji bardzo kiepskiego oświetlenia oraz urodzin brata Faktycznie w nocy zimno było także szacun za wytrwałość i do zobaczenia wkrótce
Bebol Napisano 11 Sierpnia 2013 Napisano 11 Sierpnia 2013 Smyqu nic straconego , we wrześniu kolejny rajd.
katowiczanin Napisano 11 Sierpnia 2013 Napisano 11 Sierpnia 2013 Hej, za niedługo będzie kilka dni wolnego i chciałem się zapytać / zaproponować czy jest może ktoś chętny, kto zna trasę z Katowic do Krakowa, ewentualnie inną trasę, tak żeby zwiedzić Jurę Krakowsko - Częstochowską, a także trasę z Katowic do Wisły (wraz z wjazdem na Równicę:-) wybrać się na taką wycieczkę w któryś z wolnych dni od 15 sierpnia do 18 sierpnia ??
tolo1 Napisano 11 Sierpnia 2013 Napisano 11 Sierpnia 2013 My z Karoliną pokonaliśmy dzisiaj trasę z Katowic przez Siemianowice - Czeladź - Będzin na Pogorię w Dąbrowie Górniczej i z powrotem i jak dla nas to spory kawałek. Czas odpocząć.
A2i Napisano 11 Sierpnia 2013 Napisano 11 Sierpnia 2013 na czwartek 15 sierpnia, wspólnie z biker90 i PaulinaKatowice, planujemy wycieczkę w góry, a dokładnie na Pilsko, zatem jak będzie więcej chętnych to nawet lepiej [...]czy jest może ktoś chętny, [...] wybrać się na taką wycieczkę w któryś z wolnych dni od 15 sierpnia do 18 sierpnia ??
katowiczanin Napisano 11 Sierpnia 2013 Napisano 11 Sierpnia 2013 na czwartek 15 sierpnia, wspólnie z biker90 i PaulinaKatowice, planujemy wycieczkę w góry, a dokładnie na Pilsko, zatem jak będzie więcej chętnych to nawet lepiej Jak by mniej więcej wyglądała trasa, dystans, planujecie całodzienny wypad?
A2i Napisano 11 Sierpnia 2013 Napisano 11 Sierpnia 2013 całodzienny wypad okolo 8-9 h, Żywiec-Węgierska Górka-Rysianka- .... dalej na Pilsko organizator więcej info pewnie poda później na czwartek 15 sierpnia, wspólnie z biker90 i PaulinaKatowice, planujemy wycieczkę w góry, a dokładnie na Pilsko, zatem jak będzie więcej chętnych to nawet lepiej
Lapec Napisano 11 Sierpnia 2013 Autor Napisano 11 Sierpnia 2013 Wyjazd z tym tematem do wątku Bikersi zapraszają ...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.