Skocz do zawartości

[Katowice] Pikniki K-ce + Zagłębie

Lapec

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

10,30 => ul. Wincentego Pola - pod krzyżem przy KWK Wujek

11.00 - 11.10 => standardowo Bank ING na Jankego

Tak w ramach przypomnienia oficjalnego :)

Kierunek Tychy Paprocany oczywiście :)

Napisano

Jeśli skończę pracę, o w miarę normalnej godzinie, to podjadę do Was ;) Tylko nie zwijajcie się przed przedziałem godzinowym 15-16. Chyba, że tak macie zamiar wracać, to proszę o info.

Napisano

I tym razem malutki afterek z Marcinem :D

mi jeszcze się przeciągnął bo kumpla spotkałem ale już z kołem w garażu :) dzięki wszystkim wyjazd,11-12 osób istne zacny Super oby tak dalej ;]

EDIT: Janiol odstawiony pod dom, nie pisze ale też dotarł ;]

Napisano

Mój licznik pokazał dystans 50 km, średnia prędkość ok.17 km/h. Na kolejny wyjazd koniecznie muszę zabrać oświetlenie i OFFa. Pozdrowienia z Sosiny :-)

Napisano

Mój licznik pokazał dystans 50 km, średnia prędkość ok.17 km/h. Na kolejny wyjazd koniecznie muszę zabrać oświetlenie i OFFa. Pozdrowienia z Sosiny :-)

fajnymi skrótami jechałeś mój pokazał 64 km i średnia 18,5 :P. tak za rok robimy składki członkowskie za 100% których kupujemy środki komarobujcze :D

Napisano

fajnymi skrótami jechałeś mój pokazał 64 km i średnia 18,5 :P. tak za rok robimy składki członkowskie za 100% których kupujemy środki komarobujcze :D

urokiem mieszkania we wschodniej częścki Katowic było wczoraj 80 km na liczniku, średniej nie pamiętam a już wyzerowałam licznik ;)

Napisano

Wczoraj tylko 92 km bo trochę oszukiwałem i wróciłem pociągiem na Katowice  gdyż oświetlenie mi się rozleciało i nie wyrobiłbym się z Tychów przed zmrokiem.

Napisano

mała poprawka: dyst: 59,35 km, śr. 17,5 km/h, czas jazdy 3:23:26, wyjazd o 10:30, powrót 22:00 :-)

Hej, ktoś chętny na wtorkowe popołudniowe (od 16.00 lub później) pojeżdzenie w okolicy Katowic ?

pewnie gdyby nie praca do 22, to bym się pisał :-/

Ale powoli możemy coś myśleć o kolejnym weekendzie.

Napisano

mała poprawka: dyst: 59,35 km, śr. 17,5 km/h, czas jazdy 3:23:26, wyjazd o 10:30, powrót 22:00 :-)

pewnie gdyby nie praca do 22, to bym się pisał :-/

Ale powoli możemy coś myśleć o kolejnym weekendzie.

Pewnie, na propozycje weekendowe jestem otwarty :)

Napisano

Hej, ktoś chętny na wtorkowe popołudniowe (od 16.00 lub później) pojeżdzenie w okolicy Katowic ?

od 17 jestem czynny na coś light-owego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...