Skocz do zawartości

[Katowice] Pikniki K-ce + Zagłębie

Lapec

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie. Kilka dni temu wróciłem z wakacji. W poniedziałek i wtorek pojeździłem troszkę z synem (po uprzednim odwiedzeniu serwisu i wymianie opon w jego rowerze.. młody przerobił terenowy bieżnik na slicki :D) Na sobotę miałem troszkę inny koncept, ale co tam... jadę z Wami! ...tak że do miłego :D

Napisano

no to teraz prawdziwy z Ciebie devil 666 postów ;) nie odpowiadaj bo posujesz :P sry za offtop

I Filip nie zapomnij się zawinąć zanim każdy się obróci .. To, że ktoś sobie wypije z 3 izo po drodze, nie znaczy, że masz go zostawić, bo boisz się z nim jechać. Jedziesz, jedź do końca. Jeszcze jedną taką sztuczkę wywiniesz, a o jeżdżeniu z moja osobą możesz zapomnieć. Także się pilnuj na tym wyjeździe, bo ostatnio przesadziłeś.

Napisano

Hej,

jeśli nie macie nic przeciwko, jeśli nic się nie zmieni chętnie dołączę do Was w sobotę. ;)

Pozdrawiam

odpowiem za kierownika wycieczki (mam nadzieje ze Lapec mnie nie ochrzani za to), oczywiscie ze nic nie mamy przeciwko :laugh:

Napisano

A jak to wygląda jak już tam na Paprocany dojedziemy?? Rozkładamy kocyki, wyciągamy kopyta i leżymy?? Zastanawiam się co wsadzić ewentualnie do plecaka.

Napisano

odpowiem za kierownika wycieczki (mam nadzieje ze Lapec mnie nie ochrzani za to), oczywiscie ze nic nie mamy przeciwko :laugh:

Jesteś większy więc nie ochrzani :P

--------------------

Do plecaka wg uznania nam przeważnie wystarczy kąsek trawy ale jak chcecie kocyk wziąć to też spoko, składniki i napoje na obiad zawsze kupujemy kajś na miejscu  ...

Chyba że nazywasz się Smyq i bez pół tony kanapek się nie ruszasz :D

Napisano

--------------------

Do plecaka wg uznania nam przeważnie wystarczy kąsek trawy ale jak chcecie kocyk wziąć to też spoko, składniki i napoje na obiad zawsze kupujemy kajś na miejscu  ...

Chyba że nazywasz się Smyq i bez pół tony kanapek się nie ruszasz :D

Przeszło mi przez myśl, że skoro jedziemy na Paprocany to wezmę kąpielówki i jakiś Piknikowy triatlon zrobię;) Kanapki to nie wiem ale jakieś owoce to pewnie się znajdą w plecaku:)

P.s. A tak poważniej to nie bardzo wiem czego się spodziewać i dlatego pytam:)

Napisano

P.s. A tak poważniej to nie bardzo wiem czego się spodziewać i dlatego pytam:)

Przede wszystkim dobry humor i rower ;) ...resztę kupimy po drodze :)

Napisano

Jesli nie macie nic przeciwko, również dołączę się do was jutro.

No właśnie, gdzie jest tem krzyż na brynowie? Ja będę jechał z okolic Witosa, także mogę się do kogoś podłączyć, ale jak na razie nie wiem gdzie jest krzyż :) prosze o jakies namiary żeby trafić na miejsce :)

Jeśli się nie mylę to jest to krzyż co znajduje się w pobliżu ul. Mikołowskiej ?

Napisano

wybaczcie pytanie, ale gdzie jest ten krzyż na Brynowie

No właśnie, gdzie jest tem krzyż na brynowie?

"Gdzie jest krzyż!? Gdzie jest krzyż!?"  :o   :D ...krzyż jest nieopodal kopalni Wujek :) znajdziecie go bez problemu (zdjątko poglądowe: http://pl.wikipedia.org/wiki/Plik:KWK_Wujek_krzyz.jpg), ew. zapytajcie kogoś będąc obok kopalni. Jakby co to możecie podjechać na miejsce drugiej zbiórki do Piotrowic pod ING. Wysyłałem Wam na PW moje namiary.

Napisano

Kurcze szkoda, że nikt z Sosnowca nie jedzie bym nie musiał sam zasuwać taki hektar :P Będę jechał od strony Szopienic więc jeśli ktoś jedzie przez centrum Kato mogę dołączyć i pod ten krzyż jechać.  Na paprocanach na dzikiej plaży jest podobno miejsce na ognicho także będzie można coś upichcić 

Napisano

Kurcze szkoda, że nikt z Sosnowca nie jedzie bym nie musiał sam zasuwać taki hektar :P Będę jechał od strony Szopienic więc jeśli ktoś jedzie przez centrum Kato mogę dołączyć i pod ten krzyż jechać.  Na paprocanach na dzikiej plaży jest podobno miejsce na ognicho także będzie można coś upichcić 

Hej ja jade z  Janowa Katowickiego ;)

Napisano

Przez Janinę pojedź będzie szybciej, Jedź koło Stawików. potem Szopienicką i jesteś na Giszu gdzie koło Janiny i wylatujesz na Jankego od razu, lepiej i omijasz centrum KAto

Napisano

Może i lepiej ale nie znam niestety tamtych okolic, nie mam gpsa a nie będę miał czasu na błądzenie. Także będę jechał mniej więcej taką trasą http://goo.gl/maps/Q3xrd (wklejam od dworca bo ode mnie nie ma po co)  jak ktoś jedzie trasą niedaleko albo zna krótszą to pisać w komentarzu gdzie można się spotkać :) 

Napisano

"Gdzie jest krzyż!? Gdzie jest krzyż!?"  :o   :D ...krzyż jest nieopodal kopalni Wujek :) znajdziecie go bez problemu (zdjątko poglądowe: http://pl.wikipedia.org/wiki/Plik:KWK_Wujek_krzyz.jpg), ew. zapytajcie kogoś będąc obok kopalni. Jakby co to możecie podjechać na miejsce drugiej zbiórki do Piotrowic pod ING. Wysyłałem Wam na PW moje namiary.

Ja również do Was jutro dołączę i nie będę sam. Będzie ze mną moja lepsza połowa:) Jedziemy spod Superjednostki i wyjedziemy gdzie przed 10-tą i mam nadzieje, że zdążymy.

Napisano

Ja również do Was jutro dołączę i nie będę sam. Będzie ze mną moja lepsza połowa:) Jedziemy spod Superjednostki i wyjedziemy gdzie przed 10-tą i mam nadzieje, że zdążymy.

Reguła jest taka że jak wiemy że ktoś jedzie to czekamy :)

Do jutra wszystkim :]

Napisano

Ja już wiem, że w góry jadę. Chyba, że w ostatniej chwili co by się zmieniło to zawitam do was

Pozdrawiam i moc kajaków wodnych niech będzie z wami  :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...