biker90 Napisano 1 Sierpnia 2013 Napisano 1 Sierpnia 2013 Trochę inaczej to były, ale nieważne! Na chwilę obecną dalej nic nie wiem gdzie będę
PaulinaKatowice Napisano 1 Sierpnia 2013 Napisano 1 Sierpnia 2013 Hej, jeśli nie macie nic przeciwko, jeśli nic się nie zmieni chętnie dołączę do Was w sobotę. Pozdrawiam
karpik75 Napisano 1 Sierpnia 2013 Napisano 1 Sierpnia 2013 Witajcie. Kilka dni temu wróciłem z wakacji. W poniedziałek i wtorek pojeździłem troszkę z synem (po uprzednim odwiedzeniu serwisu i wymianie opon w jego rowerze.. młody przerobił terenowy bieżnik na slicki ) Na sobotę miałem troszkę inny koncept, ale co tam... jadę z Wami! ...tak że do miłego
A2i Napisano 1 Sierpnia 2013 Napisano 1 Sierpnia 2013 no to teraz prawdziwy z Ciebie devil 666 postów nie odpowiadaj bo posujesz sry za offtop I Filip nie zapomnij się zawinąć zanim każdy się obróci .. To, że ktoś sobie wypije z 3 izo po drodze, nie znaczy, że masz go zostawić, bo boisz się z nim jechać. Jedziesz, jedź do końca. Jeszcze jedną taką sztuczkę wywiniesz, a o jeżdżeniu z moja osobą możesz zapomnieć. Także się pilnuj na tym wyjeździe, bo ostatnio przesadziłeś.
grzegorzkm Napisano 1 Sierpnia 2013 Napisano 1 Sierpnia 2013 Hej, jeśli nie macie nic przeciwko, jeśli nic się nie zmieni chętnie dołączę do Was w sobotę. Pozdrawiam odpowiem za kierownika wycieczki (mam nadzieje ze Lapec mnie nie ochrzani za to), oczywiscie ze nic nie mamy przeciwko
biker90 Napisano 1 Sierpnia 2013 Napisano 1 Sierpnia 2013 Hej, jeśli nie macie nic przeciwko, jeśli nic się nie zmieni chętnie dołączę do Was w sobotę. Pozdrawiam Nie mamy, Zapraszamy
galadriel Napisano 1 Sierpnia 2013 Napisano 1 Sierpnia 2013 Oczywiscie ze nic nie mamy i serdecznie zapraszamy wszystkich chetnych ;-)
biker90 Napisano 1 Sierpnia 2013 Napisano 1 Sierpnia 2013 To tak sobotę mam wolną tylko pozostaje dylemat Góry czy Pikniki?
tolo1 Napisano 1 Sierpnia 2013 Napisano 1 Sierpnia 2013 A jak to wygląda jak już tam na Paprocany dojedziemy?? Rozkładamy kocyki, wyciągamy kopyta i leżymy?? Zastanawiam się co wsadzić ewentualnie do plecaka.
Lapec Napisano 1 Sierpnia 2013 Autor Napisano 1 Sierpnia 2013 odpowiem za kierownika wycieczki (mam nadzieje ze Lapec mnie nie ochrzani za to), oczywiscie ze nic nie mamy przeciwko Jesteś większy więc nie ochrzani -------------------- Do plecaka wg uznania nam przeważnie wystarczy kąsek trawy ale jak chcecie kocyk wziąć to też spoko, składniki i napoje na obiad zawsze kupujemy kajś na miejscu ... Chyba że nazywasz się Smyq i bez pół tony kanapek się nie ruszasz
tolo1 Napisano 1 Sierpnia 2013 Napisano 1 Sierpnia 2013 -------------------- Do plecaka wg uznania nam przeważnie wystarczy kąsek trawy ale jak chcecie kocyk wziąć to też spoko, składniki i napoje na obiad zawsze kupujemy kajś na miejscu ... Chyba że nazywasz się Smyq i bez pół tony kanapek się nie ruszasz Przeszło mi przez myśl, że skoro jedziemy na Paprocany to wezmę kąpielówki i jakiś Piknikowy triatlon zrobię Kanapki to nie wiem ale jakieś owoce to pewnie się znajdą w plecaku:) P.s. A tak poważniej to nie bardzo wiem czego się spodziewać i dlatego pytam:)
karpik75 Napisano 1 Sierpnia 2013 Napisano 1 Sierpnia 2013 P.s. A tak poważniej to nie bardzo wiem czego się spodziewać i dlatego pytam:) Przede wszystkim dobry humor i rower ...resztę kupimy po drodze
PaulinaKatowice Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 Hej, wybaczcie pytanie, ale gdzie jest ten krzyż na Brynowie? To jest ten na ul. Pięknej? Albo.. jedzie ktoś może ze wschodnich dzielnic Katowic i okolic?
katowiczanin Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 Jesli nie macie nic przeciwko, również dołączę się do was jutro. No właśnie, gdzie jest tem krzyż na brynowie? Ja będę jechał z okolic Witosa, także mogę się do kogoś podłączyć, ale jak na razie nie wiem gdzie jest krzyż prosze o jakies namiary żeby trafić na miejsce Jeśli się nie mylę to jest to krzyż co znajduje się w pobliżu ul. Mikołowskiej ?
karpik75 Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 wybaczcie pytanie, ale gdzie jest ten krzyż na Brynowie No właśnie, gdzie jest tem krzyż na brynowie? "Gdzie jest krzyż!? Gdzie jest krzyż!?" ...krzyż jest nieopodal kopalni Wujek znajdziecie go bez problemu (zdjątko poglądowe: http://pl.wikipedia.org/wiki/Plik:KWK_Wujek_krzyz.jpg), ew. zapytajcie kogoś będąc obok kopalni. Jakby co to możecie podjechać na miejsce drugiej zbiórki do Piotrowic pod ING. Wysyłałem Wam na PW moje namiary.
Smyq90 Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 Kurcze szkoda, że nikt z Sosnowca nie jedzie bym nie musiał sam zasuwać taki hektar Będę jechał od strony Szopienic więc jeśli ktoś jedzie przez centrum Kato mogę dołączyć i pod ten krzyż jechać. Na paprocanach na dzikiej plaży jest podobno miejsce na ognicho także będzie można coś upichcić
PaulinaKatowice Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 Kurcze szkoda, że nikt z Sosnowca nie jedzie bym nie musiał sam zasuwać taki hektar Będę jechał od strony Szopienic więc jeśli ktoś jedzie przez centrum Kato mogę dołączyć i pod ten krzyż jechać. Na paprocanach na dzikiej plaży jest podobno miejsce na ognicho także będzie można coś upichcić Hej ja jade z Janowa Katowickiego
biker90 Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 Kurcze szkoda, że nikt z Sosnowca nie jedzie bym nie musiał sam zasuwać taki hektar Będę jechał od strony Szopienic więc jeśli ktoś jedzie przez centrum Kato mogę dołączyć i pod ten krzyż jechać. Na paprocanach na dzikiej plaży jest podobno miejsce na ognicho także będzie można coś upichcić Przez Janinę pojedź będzie szybciej, Jedź koło Stawików. potem Szopienicką i jesteś na Giszu gdzie koło Janiny i wylatujesz na Jankego od razu, lepiej i omijasz centrum KAto
Smyq90 Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 Może i lepiej ale nie znam niestety tamtych okolic, nie mam gpsa a nie będę miał czasu na błądzenie. Także będę jechał mniej więcej taką trasą http://goo.gl/maps/Q3xrd (wklejam od dworca bo ode mnie nie ma po co) jak ktoś jedzie trasą niedaleko albo zna krótszą to pisać w komentarzu gdzie można się spotkać
tolo1 Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 "Gdzie jest krzyż!? Gdzie jest krzyż!?" ...krzyż jest nieopodal kopalni Wujek znajdziecie go bez problemu (zdjątko poglądowe: http://pl.wikipedia.org/wiki/Plik:KWK_Wujek_krzyz.jpg), ew. zapytajcie kogoś będąc obok kopalni. Jakby co to możecie podjechać na miejsce drugiej zbiórki do Piotrowic pod ING. Wysyłałem Wam na PW moje namiary. Ja również do Was jutro dołączę i nie będę sam. Będzie ze mną moja lepsza połowa:) Jedziemy spod Superjednostki i wyjedziemy gdzie przed 10-tą i mam nadzieje, że zdążymy.
Lapec Napisano 2 Sierpnia 2013 Autor Napisano 2 Sierpnia 2013 Ja również do Was jutro dołączę i nie będę sam. Będzie ze mną moja lepsza połowa:) Jedziemy spod Superjednostki i wyjedziemy gdzie przed 10-tą i mam nadzieje, że zdążymy. Reguła jest taka że jak wiemy że ktoś jedzie to czekamy Do jutra wszystkim :]
biker90 Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 Ja już wiem, że w góry jadę. Chyba, że w ostatniej chwili co by się zmieniło to zawitam do was Pozdrawiam i moc kajaków wodnych niech będzie z wami
janiol85 Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 W końcu wolny weekend i czas na wycieczkę z Piknikami. Do jutra
katowiczanin Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 Jest mniej więcej planowana godzina powrotu ?
janiol85 Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 Jest mniej więcej planowana godzina powrotu ? Zwykle 18-20, ale różnie to bywa.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.