speq Napisano 30 Maja 2013 Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Szukam taniej, aluminiowej ramy, najlepiej nowej. Kiedyś były za śrubki ramy Dema, teraz nie wiem co jest taniego. No i jaki rozmiar, mam 178 cm wzrostu, rower MTB mam 18". Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 30 Maja 2013 Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Znacznie nam ułatwisz jak powiesz ile za ramę to tania rama ... każdy ma inny "próg taniości". Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
speq Napisano 30 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Im mniej tym lepiej. Przyjmijmy, że 500 zł to max, jak będzie mniej będzie fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cracovia Napisano 30 Maja 2013 Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Im mniej tym lepiej. Przyjmijmy, że 500 zł to max, jak będzie mniej będzie fajnie. Leader Fox Evolution 299 zł., Romet Mosquito 299 zł. Obie dostępne na allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 30 Maja 2013 Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 W zakładanym budżecie kupisz ramy Accent El Norte, Tormenta nie wykluczone że też El ninio Kross Level Jakiś Author Instinct tez na alleokazjii leży I teraz pozostaje określić cel budowy roweru ... rekreacja czy bardziej ambitna jazda... aby wybrać geometrie ... Rodzaj hamulca ( część ram nie ma piwotów pod v`ki) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 30 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Paaannnoowie... A nie wpadliście że na forum szosowym gość moze pytać o ramę SZOSOWĄ? BTW Demy ciagle są na Alle... http://allegro.pl/nowa-aluminowa-rama-szosowa-dema-r-23-cale-58cm-i3273565846.html Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
speq Napisano 30 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Dodałem post w dziale Szosowym, więc o takie ramy mi chodzi Tanio na szosę - propozycje? edit: Ivan - uprzedziłeś mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 30 Maja 2013 Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Klikałem w link z nowych tematów jakoś z automatu wpadło mi MTB do głowy ... Nie przeanalizowałem ścieżki kategorii ... Przepraszam Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.