Marcint96 Napisano 30 Maja 2013 Napisano 30 Maja 2013 Witam. Niedawno z tylnej piasty wyciągałem ośkę... Wyczyściłem ładnie, wszystko złożyłem i działało dobrze, teraz niedawno zacząłem się zastanawiać czy dobrze złożyłem ośkę... I wydaje mi się że coś załem Nie mogę jej teraz wyciągnąć, takim sposobem jak to robiłem wcześniej. dodatkowo straciłem możliwość regulacji dokręcenia jej( wcześniej można było pokręcić "nakrętką" aby ustawić ośkę tak żeby chodziła płynnie i aby nie było luzów. A teraz nie ruszą się na boki, tylko chodzi ciężej. I moje pytanie, co ja teraz mogę zrobić ?? Czy da się to jakoś wyciągnąć ? Czy czeka mnie zmiana całej piasty ??
Mod Team michuuu Napisano 30 Maja 2013 Mod Team Napisano 30 Maja 2013 Jak dało się złożyć to i da się rozkręcić. Zrób zdjęcie ,łatwiej będzie ogarnąć problem.
Marcint96 Napisano 30 Maja 2013 Autor Napisano 30 Maja 2013 Dziękuję za chęci, już sobie poradziłem okazało się że po prostu źle się za to zabierałem... Szkoda gadać. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.