Badek Napisano 30 Maja 2013 Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Mój chińczyk za 30 złotych zaczyna mnie irytować, więc postanowiłem zainwestować w jakiś sensowny reflektor. ~95% jeżdze po asfalcie, reszta po jakiś mało wymagających polnych drogach. Lubię sobie czasem depnąć do 45-50kmph i chciałbym jednak przy tej prędkości widzieć drogę i ewentualne niebezpieczeństwa zauważać "nie za późno". Zastanawiam się nad Roximem RX5 z racji tego, że nie daje on po oczach ludziom z naprzeciwka i dość solidnie świeci (wg ogólnej opinii). Czy jest jakaś lepsza alternatywa dla tego świecidełka w granicach 220-250pln? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DominikM Napisano 30 Maja 2013 Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Do poczytania Roxim RS3 i RX5 - nowa jakość czy nowoczesny marketing ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4gotten Napisano 31 Maja 2013 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 można rozważyć Ixon IQ firmy B&M. Na alledrogo widziałem taką za 209 pln. Używam jej od kilku miesięcy i bardzo sobie chwalę. Rozważałem Sigmę Pava, ale ilość światla nie była przekonywująca. W bezpośrednim porównaniu Ixon IQ I Pavy ta pierwsza wypadła dużo lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badek Napisano 8 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 A jak wygląda porównanie RX5 do Noise 300/500 (RX5 i 500 wliczając akumulatory i ładowarkę cena jest podobna)? Widziałem rozkład światła na zdjęciach, moc etc, ale chciałbym się zapytać jak to jest z ludźmi z naprzeciwka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.