LukaszBike Napisano 30 Maja 2013 Napisano 30 Maja 2013 Cześć, czy ktoś ma doświadczenie z tym rowerem i ich systemem zawieszenia? Natknąłem się na niego i zaciekawił mnie swoją "niepopularnością". Oficjalna cena to 9900 PLN (wydaje się wysoka przy tym osprzęcie). Znalazłem ofertę za ok 5300 PLN - http://www.mojekolo.cz/bh-lynx-4.8-8.5-alu-2013 Ja już rower mam ale może komuś się przyda
severian Napisano 1 Czerwca 2013 Napisano 1 Czerwca 2013 Fajny rower.Ciekawe co na to prawnicy Mondrakera i Treka Rama wygląda jakby tył wzięli od Treka a mocowanie dampera od mondka Możesz zarzucić jakimś testem bo firma w Polsce raczej niezbyt popularna.Ja wcześniej wiedziałem tylko tyle,że taka marka istnieje.
Mod Team durnykot Napisano 1 Czerwca 2013 Mod Team Napisano 1 Czerwca 2013 Co mają prawnicy Treka i Mondrakera do firmy BH? BH stosuje system Split Pivot , a nie ABP, a system ZERO Mondrakera jest zupełnie inny od tego w BH- jedyne co łaczy te systemy to pływajacy tłumik.. Sama marka BH ( zresztą hiszpańska) jest dosyć znana i ceniona w większości krajów z wyjątkiem Polski. Wystarczy spojrzeć na rower pani Julie Bresset
severian Napisano 1 Czerwca 2013 Napisano 1 Czerwca 2013 Nie spinaj się tak.Po prostu wygląda to dość podobnie.
LukaszBike Napisano 1 Czerwca 2013 Autor Napisano 1 Czerwca 2013 dość ciekawie wygląda dolne mocowanie dampera - wygląda, jakby był za krótki i użyli jakiegoś adaptera
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.