Skocz do zawartości

[Maraton] MTB Żerków 6 lipca 2013

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zapraszamy na maraton rowerowy, który odbędzie się 6 lipca w Żerkowie w trakcie Mistrzostw Polski w kolarstwie górskim.

Plan imprezy:

08.00 – 10.15 zapisy na Maraton Rowerowy MTB

09.00              otwarcie Strefy dla dzieci

09.00              otwarcie wesołego miasteczka dla dzieci /Stadion Miejski w Żerkowie

09.00              otwarcie stoisk firm rowerowych

10.30              otwarcie sektorów startowych

10.50              odprawa techniczna na starcie dot. Maratonu Rowerowego MTB

11.00              start Maratonu Rowerowego MTB (dystanse: Mini - ok. 28 km, Maxi – ok. 65 km) oraz Przejazdu Rodzinnego

11.00-15.00    imprezy towarzyszące, konkursy, losowanie nagród wśród kibiców /miasteczko zawodów

13.15              dekoracje uczestników Mini Mistrzostw Polski MTB oraz mini konferencja prasowa z dziećmi w miasteczku zawodów

15.00              planowany przyjazd ostatniego zawodnika Maratonu Rowerowego MTB

15.00              dekoracje najlepszych zawodników Maratonu Rowerowego MTB w miasteczku zawodów

Dodatkowo w Klasyfikacji dystansu Maxi w kategorii Open Mężczyźni i Open Kobiety 3 pierwsze miejsca zostaną nagrodzone nagrodami finansowymi:

1. Miejsce – 1000,00 PLN
2. Miejsce – 600,00 PLN
3. Miejsce – 400,00 PLN

Podział na sektory startowe wg dystansu.

Strona zawodów : mtb2013.pl

Regulamin zawodów: regulamin

Zapraszamy!

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Czy coś już wiadomo w sprawie zwrotu kasy i kiedy będą jakieś wyniki z Mega?

A będzie jakiś zwrot kasy? (pisałeś jakąś reklamację czy coś?) Wyników online jak nie było tak nie ma :/

Napisano

Super było. Mój pierwszy maraton przejechany, dystans mini. Zająłem 98 miejsce na 180 zawodników, którzy ukończyli trasę. Słyszałem, że były jakieś nieporozumienia dotyczące zabierania numerków startowych przez strażaków tym, którzy nie zmieścili się w limicie czasowym. Nie czekałem już na dekorację tylko pojechałem do domu odpocząć ; )

Ogólnie jestem zadowolony.

Napisano

Co "oni" znowu wywinęli?

Napisano

Ponoć na maxi dojechało, aż 28. osób, resztę zaczęli zdejmować z trasy. Dodatkowo, rozdanie nagród maxi, po całym tym zamieszaniu, miało się odbyć, po sztafetach drużynowych, w okolicach godziny 18...

Swoją drogą, trafił ktoś na jakieś galerie ze zdjęciami? Fotografów co nie miara, nawet jeśli skupionych na starcie/mecie, ale na razie nic nie znalazłem.

Napisano

Widziałem, że na facebook'owym profilu pojawiło sie kilka zdjęć. Ale na jakąś konkretniejszą galerię jeszcze nie trafiłem.

Napisano

Widziałem, że na facebook'owym profilu pojawiło sie kilka zdjęć. Ale na jakąś konkretniejszą galerię jeszcze nie trafiłem.

Wyników maratonu na organizatora stronie też ciągle nie ma.

Napisano

Zwrot kasy? Kto Ci to powiedział

Owszem, było zamieszanie z Maxi, zamknięto trasę o 14.30 zamiast o 15. Jednak żenujący jest sposób zrobienia tego, trafiło na jakiegoś nieogarniętego lekko mówiąc strażaka który zrywał numery startowe - podobno komuś poucinał linki i przewody od hydraulików :teehee: plus standardowo problemy z oznakowaniem trasy. Wyniki były na podstawie czasu z ostatniego punktu kontrolnego. Ogólnie rzecz biorąc niezła komedia, fajnie było na to patrzeć z boku :D

Za to mp xc przebiegły bez większych problemów.

Napisano

Zwrot kasy? Kto Ci to powiedział

Niedopelnienie warunkow umowy = zwrot kasy.

Wystarczy przeslac ladne pismo i powolac sie na przepisy oraz wskazac nr konta bankowego do przelewu :)

Rok temu w slynnym juz Czarnkowie gdzie przerwano dlugi dystans, kasa wrocila wlasnie przy takiej procedurze.

Napisano

Ładny cyrk z tym maxi :D serio komuś przecieli hydraulike? ale trasa MP była ciekawa nawet dziś byłem tam pośmigac no i rywalizacja też na poziomie było na co popatrzec ;-)

Napisano

Widzę, że na stronie zawodów pojawiła się galeria. Mnie widać tylko na jednym zdjęciu i to słabo.

A właśnie. Każdy uczestnik dostał mały plik wszelkich ulotek, reklam i na jednej z nich był zareklamowany maraton w Hermanowie (okolica Żerkowa), chciałem zobaczyć podaną na ulotce stronę ale takowa nie istnieje. Wie ktoś może coś więcej o tym maratonie? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...