Damii Napisano 28 Maja 2013 Napisano 28 Maja 2013 Siemanko szukam kogoś do wspólnego pedałowania w weekendy lub w tyg.
luigibros Napisano 2 Czerwca 2013 Napisano 2 Czerwca 2013 Siemanko szukam kogoś do wspólnego pedałowania w weekendy lub w tyg. Siemka! Jakimi trasami śmigasz, albo na jakiej dzielni mieszkasz to mże uda nam się ustawić
Damii Napisano 3 Czerwca 2013 Autor Napisano 3 Czerwca 2013 Siemka! Jakimi trasami śmigasz, albo na jakiej dzielni mieszkasz to mże uda nam się ustawić Ogólnie to mieszkam na dolinkach a śmigam Kłodawa , Wojcieszyce lubie też sobie pojeździć po lasach
kirikua Napisano 3 Czerwca 2013 Napisano 3 Czerwca 2013 OOO Witam Gorzów się uaktywnił obserwuję temat, może uda się zmontować jakiś wypad rowerowy
luigibros Napisano 3 Czerwca 2013 Napisano 3 Czerwca 2013 Ogólnie to mieszkam na dolinkach a śmigam Kłodawa , Wojcieszyce lubie też sobie pojeździć po lasach Elegancko! Ja obok psychiatryka, wiec możemy się skumać. Trasy: na Wojcieszyce polami i powrót żwirownią- świetna trasa na szybki spint z psem Jak wiecej czasu to na ogół Gorzów - Zdroisko - Rybakowo - Lipy - Kłodawa- Gorzów. Ostatnio Gorzów - Strzelce - Barlinek - Gorzów zapodałem dla odmiany Bez napinki, ale też bez zamuły. Praktycznie codziennie kulam jak nie leje (chociaż gdzinę). Daj cynk na kiedy chcesz się ustawić to możemy gdzieś śmignąć. W tygodniu najwcześniej koło 18 w weekendy najlepiej z rańca. OOO Witam Gorzów się uaktywnił obserwuję temat, może uda się zmontować jakiś wypad rowerowy Nigdy nie odładaj tematu pedałowania na później Nie obserwuj tylko dołącz! Żona w ciąży, więc zdyskwalifikowana, ale zmotywuję siostrę i jest nas czworo do tego peletonu
Damii Napisano 3 Czerwca 2013 Autor Napisano 3 Czerwca 2013 Elegancko! Ja obok psychiatryka, wiec możemy się skumać. Trasy: na Wojcieszyce polami i powrót żwirownią- świetna trasa na szybki spint z psem Jak wiecej czasu to na ogół Gorzów - Zdroisko - Rybakowo - Lipy - Kłodawa- Gorzów. Ostatnio Gorzów - Strzelce - Barlinek - Gorzów zapodałem dla odmiany Bez napinki, ale też bez zamuły. Praktycznie codziennie kulam jak nie leje (chociaż gdzinę). Daj cynk na kiedy chcesz się ustawić to możemy gdzieś śmignąć. W tygodniu najwcześniej koło 18 w weekendy najlepiej z rańca. Nigdy nie odładaj tematu pedałowania na później Nie obserwuj tylko dołącz! Żona w ciąży, więc zdyskwalifikowana, ale zmotywuję siostrę i jest nas czworo do tego peletonu Może środa o 18 daj znać gdzie się spotykamy
luigibros Napisano 3 Czerwca 2013 Napisano 3 Czerwca 2013 Może środa o 18 daj znać gdzie się spotykamy Shell na Manhattanie?
Damii Napisano 4 Czerwca 2013 Autor Napisano 4 Czerwca 2013 Shell na Manhattanie? Ok jak ktoś chce jeszcze pojeździć to wbijać na shella
Dunczyk Napisano 4 Czerwca 2013 Napisano 4 Czerwca 2013 Ok jak ktoś chce jeszcze pojeździć to wbijać na shella Jak w lasy to też bym pojeździł. Na popołudnia mam traskę na Gołębie potem powrót przez Santocko i poligon. Wychodzi ze 30 km. Ale w sumie bez różnicy.
Damii Napisano 4 Czerwca 2013 Autor Napisano 4 Czerwca 2013 Jak w lasy to też bym pojeździł. Na popołudnia mam traskę na Gołębie potem powrót przez Santocko i poligon. Wychodzi ze 30 km. Ale w sumie bez różnicy. No spoko czym ekipa większa tym lepiej
kirikua Napisano 4 Czerwca 2013 Napisano 4 Czerwca 2013 Może środa o 18 daj znać gdzie się spotykamy A mi pasuje dopiero piątek ...
Damii Napisano 5 Czerwca 2013 Autor Napisano 5 Czerwca 2013 W piątek powtórka godz.18 Shell koło McDonaldu kto chce wbijać
luigibros Napisano 7 Czerwca 2013 Napisano 7 Czerwca 2013 W piątek powtórka godz.18 Shell koło McDonaldu kto chce wbijać ja niestety odpadam dzisiaj.
romanoff Napisano 10 Czerwca 2013 Napisano 10 Czerwca 2013 witam ja jestem w tygodniu zawsze chętny na jakieś 20+ km (mniej nie chce mi się wyciągać roweru). Jak jakaś ustawka się szykuje na shellu (tym z McD) to ja bardzo chętnie, dajcie tylko znać kiedy. Pozdro Roman
Damii Napisano 10 Czerwca 2013 Autor Napisano 10 Czerwca 2013 witam ja jestem w tygodniu zawsze chętny na jakieś 20+ km (mniej nie chce mi się wyciągać roweru). Jak jakaś ustawka się szykuje na shellu (tym z McD) to ja bardzo chętnie, dajcie tylko znać kiedy. Pozdro Roman Siemanko ja teraz dałem rower do serwisu ale jutro powinien być więc tak planuje w środę jakiś wypad o 18
pistak23 Napisano 28 Listopada 2013 Napisano 28 Listopada 2013 Siemanko. Ja jestem z Witnicy. Chętnie by się wyszło na rower. Szosa albo Mtb wchodzi w grę.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.