Damii Napisano 28 Maja 2013 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Siemanko szukam kogoś do wspólnego pedałowania w weekendy lub w tyg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luigibros Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Siemanko szukam kogoś do wspólnego pedałowania w weekendy lub w tyg. Siemka! Jakimi trasami śmigasz, albo na jakiej dzielni mieszkasz to mże uda nam się ustawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damii Napisano 3 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Siemka! Jakimi trasami śmigasz, albo na jakiej dzielni mieszkasz to mże uda nam się ustawić Ogólnie to mieszkam na dolinkach a śmigam Kłodawa , Wojcieszyce lubie też sobie pojeździć po lasach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kirikua Napisano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 OOO Witam Gorzów się uaktywnił obserwuję temat, może uda się zmontować jakiś wypad rowerowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luigibros Napisano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Ogólnie to mieszkam na dolinkach a śmigam Kłodawa , Wojcieszyce lubie też sobie pojeździć po lasach Elegancko! Ja obok psychiatryka, wiec możemy się skumać. Trasy: na Wojcieszyce polami i powrót żwirownią- świetna trasa na szybki spint z psem Jak wiecej czasu to na ogół Gorzów - Zdroisko - Rybakowo - Lipy - Kłodawa- Gorzów. Ostatnio Gorzów - Strzelce - Barlinek - Gorzów zapodałem dla odmiany Bez napinki, ale też bez zamuły. Praktycznie codziennie kulam jak nie leje (chociaż gdzinę). Daj cynk na kiedy chcesz się ustawić to możemy gdzieś śmignąć. W tygodniu najwcześniej koło 18 w weekendy najlepiej z rańca. OOO Witam Gorzów się uaktywnił obserwuję temat, może uda się zmontować jakiś wypad rowerowy Nigdy nie odładaj tematu pedałowania na później Nie obserwuj tylko dołącz! Żona w ciąży, więc zdyskwalifikowana, ale zmotywuję siostrę i jest nas czworo do tego peletonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damii Napisano 3 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Elegancko! Ja obok psychiatryka, wiec możemy się skumać. Trasy: na Wojcieszyce polami i powrót żwirownią- świetna trasa na szybki spint z psem Jak wiecej czasu to na ogół Gorzów - Zdroisko - Rybakowo - Lipy - Kłodawa- Gorzów. Ostatnio Gorzów - Strzelce - Barlinek - Gorzów zapodałem dla odmiany Bez napinki, ale też bez zamuły. Praktycznie codziennie kulam jak nie leje (chociaż gdzinę). Daj cynk na kiedy chcesz się ustawić to możemy gdzieś śmignąć. W tygodniu najwcześniej koło 18 w weekendy najlepiej z rańca. Nigdy nie odładaj tematu pedałowania na później Nie obserwuj tylko dołącz! Żona w ciąży, więc zdyskwalifikowana, ale zmotywuję siostrę i jest nas czworo do tego peletonu Może środa o 18 daj znać gdzie się spotykamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luigibros Napisano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Może środa o 18 daj znać gdzie się spotykamy Shell na Manhattanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damii Napisano 4 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Shell na Manhattanie? Ok jak ktoś chce jeszcze pojeździć to wbijać na shella Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Ok jak ktoś chce jeszcze pojeździć to wbijać na shella Jak w lasy to też bym pojeździł. Na popołudnia mam traskę na Gołębie potem powrót przez Santocko i poligon. Wychodzi ze 30 km. Ale w sumie bez różnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damii Napisano 4 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Jak w lasy to też bym pojeździł. Na popołudnia mam traskę na Gołębie potem powrót przez Santocko i poligon. Wychodzi ze 30 km. Ale w sumie bez różnicy. No spoko czym ekipa większa tym lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kirikua Napisano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Może środa o 18 daj znać gdzie się spotykamy A mi pasuje dopiero piątek ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damii Napisano 5 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 W piątek powtórka godz.18 Shell koło McDonaldu kto chce wbijać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luigibros Napisano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 W piątek powtórka godz.18 Shell koło McDonaldu kto chce wbijać ja niestety odpadam dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romanoff Napisano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 witam ja jestem w tygodniu zawsze chętny na jakieś 20+ km (mniej nie chce mi się wyciągać roweru). Jak jakaś ustawka się szykuje na shellu (tym z McD) to ja bardzo chętnie, dajcie tylko znać kiedy. Pozdro Roman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damii Napisano 10 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 witam ja jestem w tygodniu zawsze chętny na jakieś 20+ km (mniej nie chce mi się wyciągać roweru). Jak jakaś ustawka się szykuje na shellu (tym z McD) to ja bardzo chętnie, dajcie tylko znać kiedy. Pozdro Roman Siemanko ja teraz dałem rower do serwisu ale jutro powinien być więc tak planuje w środę jakiś wypad o 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MsRIFU Napisano 4 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Siemka, jeździcie wciąż razem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pistak23 Napisano 28 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Siemanko. Ja jestem z Witnicy. Chętnie by się wyszło na rower. Szosa albo Mtb wchodzi w grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pentagram1985 Napisano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Drezdenko, MTB jakby co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.