przewo Napisano 28 Maja 2013 Napisano 28 Maja 2013 Witam nie dawno kupiłem ten ten oto rower http://img06.allegroimg.pl/photos/oryginal/32/30/28/65/3230286559 po wymianie suportu zastanawiam czy jest sens dalej inwestować czy lepiej odkładać środki i kupić już coś nowego ?
Kamilos121 Napisano 28 Maja 2013 Napisano 28 Maja 2013 Kompletnie się nie opłaca . Z tego co kojarzę to te rowery były sprzedawane w biedronce tak więc typowy markeciak . Jak przerzutki i hamulce nie działają to można pomyśleć o czymś tanim ale działającym.
przewo Napisano 28 Maja 2013 Autor Napisano 28 Maja 2013 z hamulcami jest wszystko ok myślałem nad wymiana kół bo maj delikatne bicie
brt0555 Napisano 28 Maja 2013 Napisano 28 Maja 2013 To do centrowania a nie wymiany, za to co dałeś za ten rower można spokojnie wyrwać pewnie arkusa czy hexagona używkę.
przewo Napisano 28 Maja 2013 Autor Napisano 28 Maja 2013 wiem ale już a późno rower kupiłem bo szkoda m i trochę samochodu do pracy specjalnie się nie rozglądałem ten mi się wizualnie podobał
brt0555 Napisano 28 Maja 2013 Napisano 28 Maja 2013 No to dobrze myślisz bo rower Ci się szybko zwróci:)
BajkowiecxD Napisano 29 Maja 2013 Napisano 29 Maja 2013 nie warto inwestowac nawet grosza w tego trupa :-)
przewo Napisano 1 Czerwca 2013 Autor Napisano 1 Czerwca 2013 2i z trupem to przesada wiadomo rower nie jest z nawet z średniej półki ale jakoś jedź
Fenthin Napisano 1 Czerwca 2013 Napisano 1 Czerwca 2013 Wybacz, ale to nie jest rower nawet z niskiej półki. Używaj, w razie potrzeby coś napraw, ale nie inwestuj bez potrzeby.
przewo Napisano 1 Czerwca 2013 Autor Napisano 1 Czerwca 2013 ale ja się nie obrażam wiem ze to szmelc ten rower kupiłem tylko po to zęby sprawdzić czy będzie opowiadało jezdzic do prac noc taki testowy a warezie czego zęby kasy nie było szkoda. Z innej beczki ile usze odłożyć na taki przyzwoity rower ?
Piszaman Napisano 1 Czerwca 2013 Napisano 1 Czerwca 2013 Złe pytanie na tym forum, zaraz Ci wyjadą, że poniżej 4000 nic sensownego nie kupisz . A tak na serio to lekko ponad 1000 złotych na jakiś rower wiadomego pochodzenia byłoby odpowiednie .
premier2 Napisano 1 Czerwca 2013 Napisano 1 Czerwca 2013 Od Twojego budżetu zależy co uda się znaleźć. Na allegro można spotkać rowery w cenie poniżej 1000zł, które są o niebo lepsze od typowego marketu, np coś takiego: http://tablica.pl/oferta/rower-gorski-xc-18-13-90-kg-zadbany-sram-shimano-ID2XIHp.html
Telik Napisano 1 Czerwca 2013 Napisano 1 Czerwca 2013 Odradzam Ci inwestowanie w ten rower, mialem przez chwile podobny marketowiec. Jezdzilem miesiac i po ok 400km posypal sie wolbobieg, lozyska w tylnym kole, korba z przodu miala juz mocno starte zebatki ... Mialem duze szczescie bo w markecie przyjeli rower z powrotem, oddali gotowke. Podobnie jak Ty zakupilem rower by jezdzic nim do pracy, bo lubie jezdzic, bo zwroci sie w postaci niekupionego paliwka. Problem w tym ze marketowiec raczej szybciej niz pozniej zacznie sie sypac, wiec bedziesz pakowal w niego kase, denerwowal sie i ani nie oszczedzisz, ani nie bedziesz mial przyjemnosci z jazdy. Odkladaj na cos lepszego.
Telik Napisano 1 Czerwca 2013 Napisano 1 Czerwca 2013 · Ukryte przez Fenthin, 2 Czerwca 2013 - Brak powodu Ukryte przez Fenthin, 2 Czerwca 2013 - Brak powodu Odradzam Ci inwestowanie w ten rower, mialem przez chwile podobny marketowiec. Jezdzilem miesiac i po ok 400km posypal sie wolbobieg, lozyska w tylnym kole, korba z przodu miala juz mocno starte zebatki ... Mialem duze szczescie bo w markecie przyjeli rower z powrotem, oddali gotowke. Podobnie jak Ty zakupilem rower by jezdzic nim do pracy, bo lubie jezdzic, bo zwroci sie w postaci niekupionego paliwka. Problem w tym ze marketowiec raczej szybciej niz pozniej zacznie sie sypac, wiec bedziesz pakowal w niego kase, denerwowal sie i ani nie oszczedzisz, ani nie bedziesz mial przyjemnosci z jazdy. Odkladaj na cos lepszego.
przewo Napisano 26 Lipca 2013 Autor Napisano 26 Lipca 2013 Od Twojego budżetu zależy co uda się znaleźć. Na allegro można spotkać rowery w cenie poniżej 1000zł, które są o niebo lepsze od typowego marketu, np coś takiego: http://tablica.pl/oferta/rower-gorski-xc-18-13-90-kg-zadbany-sram-shimano-ID2XIHp.html Dzis był w sklepie i sprzedawca polecił mi dwa rowery1 felt q600 alivio 9 rzędów (1800) 2 Crossower v40 (1700) Nie wiem czy teraz jest sens brać rower czy czekać?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.