lesieque Napisano 28 Maja 2013 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Witam Was. Mam do Was pytanko. mam zamiar odchudzić rowerek zmieniając siodełko na carbonowe. Macie coś ciekawego do polecenia oprócz TUNE-a ?Szczerze mówiąc bardzo mnie kusi siodełko od vincere'a bo widziałem to siodełko na żywca i musze przyznać że 80g siodło wyglądające podobnie do SLR-a jest całkiem Juz nie mówiąc o tym, że mają coś co przypomina wczesniej wymienionego tune'a...Tak że czekam na jakies pomysły. A i jeszcze jedno. Jak to jest z kupnem używanego carbonu? Można kupowac takie części używane, czy ze względu na przeciążenia i w obawie o pręty nalezy kupowac jedynie nowe cześci, aby nie latać od razu do LUXTECH-a z prośbą o naprawe prętów...Z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 28 Maja 2013 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Za jakiś czas będę kupował siodło Germany by Vincere (z poszyciem). Wstępnie już je ujeżdżałem i niczym się nie różni od Tune SN. Poza tym jest lepiej wykonane i przede wszystkim tańsze. Chyba jest to najlepsza opcja z dostępnych. Można kupić na alibabie/express siodło za 40$ tylko jak pęknie to jest problem, poza tym jest to zapewne kopia kopii i średnią uwagę przywiązywano do tego jak to siodło pracuje pod tyłkiem; copy -> paste itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesieque Napisano 28 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Może głupie pytanie, ale szczerze nie wiem. Da rade przejechać sie na tym rowerze, i mają wersje testową jakby moje 4 litery stwierdziły że cierpią czy nie? Wiesz może jak to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 28 Maja 2013 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Obecnie nie mają wersji testowych. To jest siodło carbonowe i nie służy to wylegiwania się. ;-) Do 100km w rowerze mtb podobnież jest znośnie, potem już mniej... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zazi Napisano 28 Maja 2013 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Tego typu siodełka możesz kupić na ebayu w lepszej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 28 Maja 2013 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Pomysl chwile ile jest projektow z siodlami chociazby od Smudy a ile z chinczykami. :-) Sent from my using Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miller Napisano 29 Maja 2013 Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Tego typu siodełka możesz kupić na ebayu w lepszej cenie Lepsza cena rzadko idzie w parze z jakością a już na pewno nie na chińskim ebayu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi