Skocz do zawartości

[basso] kolarzówka

yahool

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Zakupiłem taką oto szosówkę, którą polecił mi kolega

http://allegro.pl/rower-szosowy-firmy-basso-i3241872603.html

więc zanim przyjdzie możecie coś o niej powiedzieć(jakość ramy, osprzętu itd.), a w szczególności opłacało się?

Raczej tak ale w te 100 km nie wierzę. Widzę na blacie zużycie a i rozczapierzona linka od przedniej przerzutki świadczy o tym, ze rowerek musiał śmigać ładnych parę miesięcy.

PS bardzo dziwnie wygląda mostek. Wygodnie ci tak się jeżdzi... Może byś wymienił na coś krótszego i o mniejszym wznosie...

PS 2 . Dlaczego są platformy a nie bloki...

Raczej tak ale w te 100 km nie wierzę. Widzę na blacie zużycie a i rozczapierzona linka od przedniej przerzutki świadczy o tym, ze rowerek musiał śmigać ładnych parę miesięcy.

PS bardzo dziwnie wygląda mostek. Wygodnie ci tak się jeżdzi... Może byś wymienił na coś krótszego i o mniejszym wznosie...

Już pisałem, że rower nie dotarł. Gdy dojdzie założę spd ze starego mtb i mostek prawdopodobnie też zmienię, ale to zobaczymy jak się przejadę :)

edit

Co możecie powiedzieć o rozmiarze, bo wydaje mi się, że jest zawyżony

Na aukcji jest napisane "opony" są nowe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...