yahool Napisano 28 Maja 2013 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Witam Zakupiłem taką oto szosówkę, którą polecił mi kolega http://allegro.pl/rower-szosowy-firmy-basso-i3241872603.html więc zanim przyjdzie możecie coś o niej powiedzieć(jakość ramy, osprzętu itd.), a w szczególności opłacało się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sabuuq Napisano 28 Maja 2013 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Tylne koło jest chyba zabezpieczone przed niechcianym odkręcaniem. Dostałeś jakiś kluczyk razem z rowerem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yahool Napisano 28 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Rower jeszcze nie przyszedł, więc nic nie dostałem, ale to na pewno nie zabezpieczenie tylko taki kształt szybkozamykacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertrobert1 Napisano 28 Maja 2013 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Witam Zakupiłem taką oto szosówkę, którą polecił mi kolega http://allegro.pl/rower-szosowy-firmy-basso-i3241872603.html więc zanim przyjdzie możecie coś o niej powiedzieć(jakość ramy, osprzętu itd.), a w szczególności opłacało się? Raczej tak ale w te 100 km nie wierzę. Widzę na blacie zużycie a i rozczapierzona linka od przedniej przerzutki świadczy o tym, ze rowerek musiał śmigać ładnych parę miesięcy. PS bardzo dziwnie wygląda mostek. Wygodnie ci tak się jeżdzi... Może byś wymienił na coś krótszego i o mniejszym wznosie... PS 2 . Dlaczego są platformy a nie bloki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yahool Napisano 28 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Raczej tak ale w te 100 km nie wierzę. Widzę na blacie zużycie a i rozczapierzona linka od przedniej przerzutki świadczy o tym, ze rowerek musiał śmigać ładnych parę miesięcy. PS bardzo dziwnie wygląda mostek. Wygodnie ci tak się jeżdzi... Może byś wymienił na coś krótszego i o mniejszym wznosie... PS 2 . Dlaczego są platformy a nie bloki... Już pisałem, że rower nie dotarł. Gdy dojdzie założę spd ze starego mtb i mostek prawdopodobnie też zmienię, ale to zobaczymy jak się przejadę edit Co możecie powiedzieć o rozmiarze, bo wydaje mi się, że jest zawyżony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yoschi Napisano 30 Maja 2013 Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Raczej tak ale w te 100 km nie wierzę. Widzę na blacie zużycie a i rozczapierzona linka od przedniej przerzutki świadczy o tym, ze rowerek musiał śmigać ładnych parę miesięcy. PS bardzo dziwnie wygląda mostek. Wygodnie ci tak się jeżdzi... Może byś wymienił na coś krótszego i o mniejszym wznosie... PS 2 . Dlaczego są platformy a nie bloki... Na aukcji jest napisane "opony" są nowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertrobert1 Napisano 30 Maja 2013 Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Co możecie powiedzieć o rozmiarze, bo wydaje mi się, że jest zawyżony Podany wymiar jest błędny. Nie mierzy się do siodełka bo jak siodło pójdzie do dołu lub do góry to wielkość ramy się zmieni... Nie. Poczytaj http://pl.wikipedia.org/wiki/Rama_rowerowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.