Skocz do zawartości

[rower]Wybór mtb Giant lub Kross.

siolek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć.

Niedawno temu mój portfel dostał zastrzyk gotówki. Planuje wydać 1000zł  na rower.

Potrzebuję kogoś kto ogarnięty jest w tym temacie i pomoże mi  z dobrem roweru.

wzrost 1,81-83 więc rozmiar ramyL.

Najbardziej interesują mnie rowery firmy Kross lub GIANT.

Moja sugestia:

http://www.mudserwis...013-p-3199.html

lub

http://www.mudserwis...012-p-2299.html

Gość z tego sklepu zaooferował mi 950zł za ten 1 model. Warto? A który lepszy spośród tych dwóch

Napisano

Rower używany bardziej do jazdy w terenie... Moje propozycje są trafne? tzn. czy opłaca się je kupić.

Przerzutki są dobre i który z nich bardziej się opłaca?

Napisano

Dostales linka wiec poczytaj co w nim jest a nie zadajesz milion pytan.

Wysłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2

Napisano

Jeśli nie masz zamiaru pomóc to nie naciągaj komentarze :]

Czekam nadal na odpowiedź czy cena 950zł jest warta tego roweru.:D

Napisano

Nie masz zamiaru pomóc>? nie pisz. proste.

Zadałem pytanie a w tamtym temacie czekam na odp na podobne pytanie

Napisano

Kolejny... Chcecie nabijać posty? to nie tutaj.

Tam dająpropozycje ... a tu chce wiedzieć czy warto wydać950zł na ten rower dlaczego takdlaczego nie.

Następne posty typu "poszukaj w tamtym teamcie/masz inny temat gdzie opisane sa twoje pytania" darujcie sobie.

Napisano

Nie widzisz, że tutaj nie dostaniesz odpowiedzi. Po co bezsensownie piszesz nowe tematy, zapytaj tam, odpowiedzą Ci i ewentualnie poradzą coś innego. 

• Mod Team
Napisano

Koledzy mają rację, jest temat o rowerach do 1000 zł - zadaj pytanie tam.

Panowie: zamiast odpowiadać to zgłaszajcie takie tematy (opcja pod każdym postem w prawym dolnym rogu)...

Zamykam

• Mod Team
Napisano

Słuchaj, za kasę za którą można kupić przyzwoity widelec, na na dobry to za mało nie oczekuj szału. Moim zdaniem lepiej wziąć coś mniej znanego, np kands. Ramę jak pragniesz krossa to za 200zł często można spotkać na allegro. a tak wydasz 1000zł na rower który nie ma nic. 

Za 1000zł nic markowego dobrego nie kupisz a napis giant, trek czy merida wiele ci nie da :D No chyba ze używane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...