marcinek1992 Napisano 28 Maja 2013 Napisano 28 Maja 2013 Witam Wczoraj po "promocji" udało mi się kupić Trójkątną torbę na rower mocowaną na rzep. Dzisiaj od samego rana głowię się jak to zaczepić zeby dobrze się trzymało. Próbowałem już podanych niżej sposobów ale żaden z nich nie jest zadowalający. Może ja mam dziwną rame? To co próbowałem: Panowie to nie jest żart Czekam na odpowiedz.
siimon Napisano 28 Maja 2013 Napisano 28 Maja 2013 Żartujesz prawda? Wskazówka --> kąt prosty (czyli 90st) torby do konta prostego ramy.
shortee Napisano 28 Maja 2013 Napisano 28 Maja 2013 Ja tam kąta prostego nie widzę Jestem pewny na 99,9% że to własnie to miejsce.
marcinek1992 Napisano 28 Maja 2013 Autor Napisano 28 Maja 2013 No wiedziałem że to tam ale próbowałem bo zobaczcie sami na fotce jest to innaczej pokazane:
shortee Napisano 28 Maja 2013 Napisano 28 Maja 2013 No wiedziałem że to tam ale próbowałem bo zobaczcie sami na fotce Częste błędy w instrukcjach obsługi. Kiedyś dorwałem instrukcję ortezy stawu kolanowego i pisało jak zakładać ortezę na staw skokowy. Taki mały "Upss" .
siimon Napisano 28 Maja 2013 Napisano 28 Maja 2013 Ja tam kąta prostego nie widzę Chcesz się licytować o kilka stopni? To ze mną jest coś nie tak, czy z wami? Powinieneś to zamontować dokładnie tak jak jest na rysunku. Co w tym trudnego. Tylko nie mówcie, że to jakaś prowokacja a ja dałem się wkręcić...
shortee Napisano 28 Maja 2013 Napisano 28 Maja 2013 prowokacja Zwróć uwagę jak są rozmieszczone rzepy na torbie z instrukcji, a zdjęciach. Też się złapałem na początku, bo pomyślałem identycznie jak Ty. Jak to mówią: "Trochę techniki i człowiek..." W każdym bądź razie, rozweseliła mnie ta sytuacja z tą torebką
Kiciok Napisano 28 Maja 2013 Napisano 28 Maja 2013 Oboje nie macie racji Torebka jest zwyczajnie źle zszyta i tyle. Tak jak torebki na kierownice z biedronki. Zwróć ją, albo sam sobie przeszyj rzepy. W przedniej części ramy nie może być, bo przecież zamek będzie na dole.
marcinek1992 Napisano 28 Maja 2013 Autor Napisano 28 Maja 2013 No właśnie zamek jest na dole czyli jak będę chciał to otworzyć to wszystko wypadnie... To jest jakiś głupi system. Jak to się mówi chytry 2 razy traci ale ja nie jestem chytry tylko to była promocja. Może właśnie dlatego że są źle uszyte?
Kiciok Napisano 28 Maja 2013 Napisano 28 Maja 2013 Może właśnie dlatego że są źle uszyte? Dokładnie tak. Trzeba było brać ode mnie torebkę authora za 10zł ^^
rzezniol Napisano 28 Maja 2013 Napisano 28 Maja 2013 Ludzie ja pindole ... Przecież to jest torba do przymocowania przy główce ramy a nie przy rurze podsiodłowej. Pozdrawiam
Kiciok Napisano 28 Maja 2013 Napisano 28 Maja 2013 @@rzezniol, Tak, zamkiem do dołu Edit: ogólnie wygląda to tak, jakby ktoś torebce do montażu przy podsiodłowej, przyszył rzepy jak do tej montowanej z przodu ramy.
rzezniol Napisano 28 Maja 2013 Napisano 28 Maja 2013 Z przodu trójkąta ramy możesz tą torbę obrócić aby zamek był do góry i nadal będzie tam pasowała ... Pozdro
Kiciok Napisano 28 Maja 2013 Napisano 28 Maja 2013 Nie do końca będzie pasowała. Wszystkie torebki te "do przodu" mają dwa rzepy na górze. Nie da się jej zamontować. Niektóre "wynalazki" takie są i trzeba się z tym pogodzić.
marcinek1992 Napisano 28 Maja 2013 Autor Napisano 28 Maja 2013 Panowie to trzeba ostrzec przed tą firmą. Spytam się moderatora czy jest można napisać i przestrzec inne osoby przed tą firmą. A może już taki wątek jest wiecie coś o tym?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.