pebegda Napisano 27 Maja 2013 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Trasa i relacja foto na Sport Tracker http://www.sports-tracker.com/#/workout/pebegda/f8odtb992rukkodo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinek1992 Napisano 28 Maja 2013 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Ładna trasa oraz średnia. Gratuluje udanej wycieczki w ładnej pogodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 30 Maja 2013 Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Super, Hel rowerem na pewno robi wrażenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 30 Maja 2013 Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Kurde a ja się od zeszłego roku wybieram i wybieram i wybrać nie mogę Ale Gz. No ale w tym roku na pewno to zrobię. I docelowo chcę poniżej 10h zejść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekvolvo240 Napisano 31 Maja 2013 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 bardzo dobry czas:-), kurcze może w tym roku uda mi sie ogarnać, z jakims chętnym z forum:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19Kornel93 Napisano 31 Maja 2013 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Szacun, ja też cały czas mam w planach taka wycieczkę. I chyba w czerwcu w końcu będzie trzeba zrealizować ten cel Wysłane z mojego GT-S5660 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.