Panselmo Napisano 27 Maja 2013 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Witam!Dzisiaj (27.05.2013) około godziny 15 skradziono rower z kładki przed galerią Kraków Plaza.Rower marki: Kellys; model: LagoonRok: 2011Kolor: czarnyRama: 21' Zdjęcie: http://www.bikko.pl/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/l/a/lagoon_black_1.jpg Nie posiada właściwie żadnych znaków szczególnych.Wszelkie informacje proszę kierować pod adres mklichu@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aciek Napisano 27 Maja 2013 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Przypięty był linką czy U-Lockiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panselmo Napisano 28 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Przypięty był linką czy U-Lockiem? Linką, niestety. Na ogół wystarczało na półgodzinne zakupy w centrum w środku dnia ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomas1982 Napisano 28 Maja 2013 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Fajny rower, szkoda bardzo, współczuję Kurcze ja mam zawsze w sakwie 2 linki ale to i tak tylko do użytku w sytuacjach gdy oddalam się od rowerów na 5-10m ciągle mając je na oku. Jak jedziemy coś tam kupić do galerii handlowej to żona z córką sobie śmigają po sklepie a ja niczym pies obronny strzegę swoich pędzideł. Nauczcie się ludziska takiego ograniczonego zaufania, to forum i opisane sytuacje wyraźnie obrazują że rowery nigdzie nie są bezpieczne. Półgodzinne zakupy? Niestety ale wprawiony złodziej potrzebował pewnie pół minuty żeby odjechać na Twoim rowerze Jeszcze raz współczuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 29 Maja 2013 Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 koledze tydzień temu podprowadzili rower z Al.Pokoju 28, a wiec bardzo bliskie sąsiedztwo... będę się rozglądał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi