kporys Napisano 27 Maja 2013 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Witam, chciałbym kupić koszulki na rower. Na razie patrzyłem na koszulki firmy 4F, ale nie było rozmiaru to szukam czegoś innego. Dobrze, żeby koszulka miała ściągacz i była wygodna. Jedna koszulka byłaby na osobę 178cm wzrostu, dość szczupłej, ważącej 65kg, czyli domyślam się, że rozmiar L lub mniejsza XL'ka powinna być ok. Druga zaś przeznaczona byłaby dla osoby o wzroście 185cm, dość masywnej i ważącej 100kg, czyli rozmiar pewnie XXL lub XXXL. Kwota jaką mam do wydania na jedną to około 80zł +- 10zł maksymalnie, więc myślę, że coś porządnego się w tej cenie trafi. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kporys Napisano 28 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Zakupiłem już koszulkę Mimo Depth oraz Rogelli Monza. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.