Elephant Napisano 6 Maja 2006 Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Tak jak w temacie chciałbym dowiedziec sie czegos na temat tych taczowek. Zamontowane sa w rowerze Author Instinct a planuje jego zakup i wlasnie te hamulce mnie niepokoja. Slyszalem juz kilka zlych opinii na ich temat ale nie wiem czy to rawda. Mysle o zamianie ich na Heyes HFX-9 ale nie wiem czy warto. Jesli wiecie cos na ich temat to piszcie. Bede bardzo wdzieczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 6 Maja 2006 Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 ale nie wiem czy warto Warto Hayes Sole: 1 tłoczek ruchomy słaba modulacja dużo gorszy od mechaników BB5 i MX1/2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papanf Napisano 6 Maja 2006 Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Schwefel ja mam te hample zamontowane w rowerze seryjnie. itakie pyt. da sie zmienic sam tloczek na hfx 9 ? bo linki ,klami i tarcze zostana ? jest taka opcja, orientujesz sie moze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 6 Maja 2006 Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Tłoczka nie wymienisz ale cały zacisk da rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papanf Napisano 6 Maja 2006 Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 hmmm gdzie mozna taki zacisk dostac....i ile by to kosztowalo ;( ? i czy jest w ogole sens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 6 Maja 2006 Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Shimano sprzedaje oddzielnie zaciski ale Hayesa jeszcze nie widziałem. Najlepiej zapytać u dystrybutora, u nas to będzie Velo. VELO SP. Z.O.O. tel. 48-32 330 67 00 fax. 48-32 232 83 80 www.velo.com.pl offic@velo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.