Skocz do zawartości

[Widelec] Niedrogi widelec 26''

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio założyłem Mosso Carbon 26 z piwotami do swojego roweru. Widelec lekki, trafiła mi się sztuka, która waży 664 gramy. Wykonanie bardzo dobre. Dałem nie całe 300 zł, zakupiłem na eBayu. Rower nieznacznie poszedł do dołu wymieniając SR Suntour Axon 100, ale nie dużo.

• 2 tygodnie później...

Dałem nie całe 300 zł, zakupiłem na eBayu

Właśnie też się szykuję do zakupu na eBayu konkretnie tego:

http://www.ebay.pl/itm/MOSSO-26-MTB-Aluminium-7005-Straight-Fork-DISC-V-Brake-Black-CH15C-/151061267034?pt=AU_Cycling_New_&hash=item232bf4025a

Nie ma problemów z tym eBayem? Nigdy nie robiłem zakupów. Bez problemu przychodzi z Tajwanu? A jak to z tym, że z Tajwanu, wiem, że Mosso jest z Tajwanu ale mimo wszystko jakaś obawa przed azjatyckim towarem jest. I jak wygląda sprawa cła? Poza tym myślę, że 200 PLN za widelec to chyba całkiem dobra cena.

Z Tajwanu przesyłka przyszła szybciej niż Pocztą Polską. 

Widelec zakupiłem chyba w poniedziałek wieczorem, a w czwartek miałem już w domu.

Paczka średnio zapakowana, dodatkowo została otwierana na lotnisku w Polsce. Zrobiła się mała dziura w paczce i został spisany protokół. Na szczęście nie miało co wypaść i się zgubić, widelec bez żadnych dodatków :) 

Ten widelec co wybrałeś jest alu, bez pokrycia karbonem. W karbonie ładniej wyglądają łączenia.

Jak za tą cenę to chyba warto. Najbardziej boli koszt przesyłki, ponad 50% wartości towaru :)

@turysta a powiedz mi płaciłeś PayPallem? Bo założyłem konto na PayPallu przelałem sobie pieniążki i nie mam możliwości zapłacenia. Po kliknięciu ,zapłać teraz'' i zalogowaniu się do PayPall mam możliwość użycia karty kredytowej lub wpłacić pieniądze i spróbować później. Ale ja już mam pieniądze. PayPall ma 72h na odpowiedz, wolałbym to załatwić szybciej. Może ktoś miał podobny problem i go rozwiązał. Sory, że tutaj ale nie wiedziałem gdzie to napisać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...