adamusss Napisano 27 Maja 2013 Napisano 27 Maja 2013 Mam dylemat odnoścnie kupna roweru. na razie z tego co pochodziłem mam na oku: KROSS EVADO 1 hamulce v-brake cena: 1300zł KROSS EVADO 2 21biegów, hamulce tarczowe, cena: 1700zł AUTHOR (dokładnie modelu jeszcze nie kojarze) 24biegi, hamulce v-brake, 1600zł Rodzaj roweru jaki poszukuje to cross. Jaki mi radzicie? wiem, że troche mało konkretów ale jednak może jakoś doradzicie. Może też być jakiś zupełnie inny w podobnej kwocie.
Fisiek Napisano 27 Maja 2013 Napisano 27 Maja 2013 Mam Evado 1.0 i jestem szczerze zadowolony, ale jeśli Twój budżet pozwala to bierz 2.0, chyba, że kupisz tańszy i doposażysz sobie rower w błotniki, światła, licznik itd.
adamusss Napisano 28 Maja 2013 Autor Napisano 28 Maja 2013 Mam Evado 1.0 i jestem szczerze zadowolony, ale jeśli Twój budżet pozwala to bierz 2.0, chyba, że kupisz tańszy i doposażysz sobie rower w błotniki, światła, licznik itd. No coś by się znalazło, żeby dołożyć, ale sam nie wiem. No część akcesoriów będzie z poprzedniego roweru, ale jednak i tak trzeba conieco dokupić do nowego. Także koszt by troche wzrósł. Jeśli evado, to myśle bardziej nad 2 czy 3. Chociaż nie wiem czy to aż tak spora różnica?
Piehursson Napisano 28 Maja 2013 Napisano 28 Maja 2013 zamiast evado porponuj coś takiego: Lazaro Integral V3 Kands Maestro Evado 2.0 zjadają na śniadanie a jesli z Evado 3.0 zdjąć tarcze to i równiez lepsze od niego zreszta przy rekreacyjnej jeździe tarczówki w crossie to przerost formy nad treścią i niepotrzebny wydatek Evado 1.0 pominę bo przy Lazaro i Kandsie to bida straszna.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.