luki530 Napisano 26 Maja 2013 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Witam. Mam małe problemy z amortyzatorem RST LAUNCH. Amor pracuje bardzo słabo a jak już wejdzie to prawie nie odbija. Rozkręciłem go ostatnio wyjąłem elastometr i zakręciłem - problem się powtarza. I teraz moje pytanko co zrobić aby zmiękczyć ten amortyzator ? I jeszcze jedno co zrobić ze zjechanymi zakrętkami ( tymi od góry ) amortyzatora ? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 26 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Najlepiej go wyrzuć. Jak nie masz kasy na nowy, rozbierz wyczyść, nasmaruj i złóż. Czynność powtarzaj często a będzie udawał ze działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki530 Napisano 27 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Okej okej, ale ja odkręciłem i zakręciłem go RAZ a nakrętki już są tak zjechane, że chyba ich nie odkręcę a jak odkręcę to nie zakręcę Co z nimi robić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 27 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Bo tych korków co są na górze to ich sie nie rusza zwłaszcza jak sa plastikowe. na dole sa śruby od rozbierania widelca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki530 Napisano 30 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Co mi dadzą tamte śruby ? Że sobie popaczę na 2 pręty ? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi