Skocz do zawartości

[opona] Irc mythos xc II 2.1 czy inna? Jaką kupić?

hehe12

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Od dwóch lat jestem użytkownikiem zwijanych opon irc mythos xc II 2.1. Nie narzekam, fajne opony, ale też nie mam porównania do innych, bo cały czas na ircach jeździłem, wcześniej na jakichś no name.

Z przodu mam prawie nową. A z tyłu czas wymienić bo już prawie bieżnika nie ma.

No i zastanawiam się nad taką samą irc, albo zmienić na inny komplet opon.

Nie wiem czy te irc mythos xc II są jakieś szczególne czy przeciętne? Jak myślicie, kupić taką samą czy zmienić obydwie opony na jakieś inne?

Napisano

zależy gdzie na nich jeździsz. Bo nie są to opony szybkie, więc na szybkich utwardzonych zjazdach sporo tracą. Rekompensują to wolnym zużyciem i uniwersalnością zastosowań. Coś za coś.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witaj.

Też jestem użytkownikiem tych opon. Wcześniej miałem fabryczne CST. Podobnie jak u Cibie niedawno wymieniałem tył (przetarta). Kilka dni temu chciałem wymienić Żonie na takie same ale nie mogłem znaleźć 2.1 zwijanych i stanęło na Geax Saguaro.

Teraz jak patrzę na Żonę, jak pomyka na Geaxach to stwierdziłem, że przechodzę na Geaxa. Są trochę troższe (100zł w ZG, białe, zwijane) ale moim zdaniem warto przejść.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...