Skocz do zawartości

[Wyprawa] Śląsk/ Wybrzeże bałtyckie

lukers

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć ludziska szukam osób zainteresowanych wyprawą ze Śląska na wybrzeże bałtyckie (miejscowość punktu docelowego do ustalenia). W sumie zależy mi na samym fakcie sprawdzenia się, przeżycia nowej przygody i przejechania kawałka Polski na rowerze. Zaznaczyć chciałem, że nie jestem jakimś sportowcem profesionalistą, osobą która chce pokonać trasę na wyścigi w jak najkrótszym czasie nie o to tu chodzi, chodzi tu o sam fakt dojechania, przejchania Polski wzdłuż. Szukam kompanów w podobnym przedziale wiekowym ja 32 l. Termin wyjazdu do przegadania i ustalenia (myśle że w okresie czerwca, lipca 2013r.). Proszę o kontakt osoby faktycznie zainteresowane i zdecydowane, a nie osoby które chcą ale nie wiedząc czy będa miały czas czy tez nie albo znajdą tysiąc innych powodów, które w ostatniej chwili przekreślą całą wyprawę. Mój numer kontaktowy gadu gadu 8692692 (przewiażnie jestem wieczorami na gg po 21:00).

Witam, razem z dwoma kolegami (28-29l) planujemy wyprawe ze slaska nad baltyk w drugiej polowie lipca moze bysmy mogli polaczyc nasze wyprawy trasy po 100-120km dziennie noclegi w kwaterach prywatnych tak aby nie wozic namiotow. Powrot pociagiem.

• 2 tygodnie później...

Witam, razem z dwoma kolegami (28-29l) planujemy wyprawe ze slaska nad baltyk w drugiej polowie lipca moze bysmy mogli polaczyc nasze wyprawy trasy po 100-120km dziennie noclegi w kwaterach prywatnych tak aby nie wozic namiotow. Powrot pociagiem.

Ponawiam zapytanie czy są jacyś chętni na wyjazd !!!!

• 2 tygodnie później...

hej, chce zrobić jakoś w lipcu (po 10) traskę wzdłuż odry i nysy , dojeżdżam pociągiem do wrocka, i stamtąd juz rowerkiem do jeleniej góry dalej do jablonca i stamtad juz szlakiem wzdłuż granicy niemiecko-polskiej do bałtyku, koniec w swinoujsciu, i potem wzdłuż wybrzeża do Gdynii szlakiem R10 bo tu mieszkam. ktos chętny ? myślę że całość zajmie jakieś 12 dni, spanie na dziko, 100-120 dziennie.

A ile zajmuje samo dotarcie z Jeleniej do Świnoujscia - ile przewidujesz? Bo ja planuje raczej pociąg do tego miasta i jazdę rowerem po samym wybrzeżu do Gdańska właśnie. 

http://www.forumrowerowe.org/topic/140376-wyprawa-jacy%C5%9B-ch%C4%99tni-na-polskie-wybrze%C5%BCe-lub-mazury-tydzie%C5%84-do-10ciu-dni-po%C5%82owa-lipca/

Może ten temat Cie zainteresuje

A ile zajmuje samo dotarcie z Jeleniej do Świnoujscia - ile przewidujesz? Bo ja planuje raczej pociąg do tego miasta i jazdę rowerem po samym wybrzeżu do Gdańska właśnie. 

http://www.forumrowerowe.org/topic/140376-wyprawa-jacy%C5%9B-ch%C4%99tni-na-polskie-wybrze%C5%BCe-lub-mazury-tydzie%C5%84-do-10ciu-dni-po%C5%82owa-lipca/

Może ten temat Cie zainteresuje

chiałbym ruszyc okolo 1-12 lipca z wrocławia, w swinoujsciu byłbym po jakichś 6-7 dniaach, nie chiałbyś polecieć całej trasy od wrocka?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...