lukers Napisano 26 Maja 2013 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Cześć ludziska szukam osób zainteresowanych wyprawą ze Śląska na wybrzeże bałtyckie (miejscowość punktu docelowego do ustalenia). W sumie zależy mi na samym fakcie sprawdzenia się, przeżycia nowej przygody i przejechania kawałka Polski na rowerze. Zaznaczyć chciałem, że nie jestem jakimś sportowcem profesionalistą, osobą która chce pokonać trasę na wyścigi w jak najkrótszym czasie nie o to tu chodzi, chodzi tu o sam fakt dojechania, przejchania Polski wzdłuż. Szukam kompanów w podobnym przedziale wiekowym ja 32 l. Termin wyjazdu do przegadania i ustalenia (myśle że w okresie czerwca, lipca 2013r.). Proszę o kontakt osoby faktycznie zainteresowane i zdecydowane, a nie osoby które chcą ale nie wiedząc czy będa miały czas czy tez nie albo znajdą tysiąc innych powodów, które w ostatniej chwili przekreślą całą wyprawę. Mój numer kontaktowy gadu gadu 8692692 (przewiażnie jestem wieczorami na gg po 21:00). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
progress Napisano 26 Maja 2013 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Witam. Gdzie zamierzasz nocować po drodze? Powrót również będzie rowerem czy pociągiem? W ile osób planujesz wyprawę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blindchild Napisano 27 Maja 2013 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Witam, razem z dwoma kolegami (28-29l) planujemy wyprawe ze slaska nad baltyk w drugiej polowie lipca moze bysmy mogli polaczyc nasze wyprawy trasy po 100-120km dziennie noclegi w kwaterach prywatnych tak aby nie wozic namiotow. Powrot pociagiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukers Napisano 10 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Witam, razem z dwoma kolegami (28-29l) planujemy wyprawe ze slaska nad baltyk w drugiej polowie lipca moze bysmy mogli polaczyc nasze wyprawy trasy po 100-120km dziennie noclegi w kwaterach prywatnych tak aby nie wozic namiotow. Powrot pociagiem. Ponawiam zapytanie czy są jacyś chętni na wyjazd !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Nad Bałtyk czyli całe wybrzeże czy tylko podjechać nad morze i odpoczywać? W sumie będę pewnie jechał z Dolnego Śląska, tyle że ja z namiotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
man222 Napisano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Ja startuję nad morze z Katowic 6 i chcę jak najwięcej przejechać bo mam czas do 14 lipca wiec jakby ktoś był chętny to mogę się dołączyć mam 26 lat, i jeżdżę ze średnią 20-23km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
man222 Napisano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Jedzie ktoś czy temat ucichł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotraz Napisano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 hej, chce zrobić jakoś w lipcu (po 10) traskę wzdłuż odry i nysy , dojeżdżam pociągiem do wrocka, i stamtąd juz rowerkiem do jeleniej góry dalej do jablonca i stamtad juz szlakiem wzdłuż granicy niemiecko-polskiej do bałtyku, koniec w swinoujsciu, i potem wzdłuż wybrzeża do Gdynii szlakiem R10 bo tu mieszkam. ktos chętny ? myślę że całość zajmie jakieś 12 dni, spanie na dziko, 100-120 dziennie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 A ile zajmuje samo dotarcie z Jeleniej do Świnoujscia - ile przewidujesz? Bo ja planuje raczej pociąg do tego miasta i jazdę rowerem po samym wybrzeżu do Gdańska właśnie. http://www.forumrowerowe.org/topic/140376-wyprawa-jacy%C5%9B-ch%C4%99tni-na-polskie-wybrze%C5%BCe-lub-mazury-tydzie%C5%84-do-10ciu-dni-po%C5%82owa-lipca/ Może ten temat Cie zainteresuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotraz Napisano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 A ile zajmuje samo dotarcie z Jeleniej do Świnoujscia - ile przewidujesz? Bo ja planuje raczej pociąg do tego miasta i jazdę rowerem po samym wybrzeżu do Gdańska właśnie. http://www.forumrowerowe.org/topic/140376-wyprawa-jacy%C5%9B-ch%C4%99tni-na-polskie-wybrze%C5%BCe-lub-mazury-tydzie%C5%84-do-10ciu-dni-po%C5%82owa-lipca/ Może ten temat Cie zainteresuje chiałbym ruszyc okolo 1-12 lipca z wrocławia, w swinoujsciu byłbym po jakichś 6-7 dniaach, nie chiałbyś polecieć całej trasy od wrocka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Nie raczej nie jednak, tak planowałem na początku, ale mam jeszcze sporo innych planów i trwało by to zbyt długo kurcze. Także powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotraz Napisano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Nie raczej nie jednak, tak planowałem na początku, ale mam jeszcze sporo innych planów i trwało by to zbyt długo kurcze. Także powodzenia a kiedy chcesz startowac z swinoujscia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Jeśli bym jechał z tą parą z tego forum (temat eszte) to start w Świnoujściu 9-ego lipca, jeśli samemu (a raczej nie, bo dużo osób tam jedzie, więc z kimś się złapię i tak), to 10-ego myślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.