radzik71 Napisano 26 Maja 2013 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Jak w temacie. Mam Judy. Gumy stare jak on sam (więc z 13-14lat pewnie) twarde jak plastik, więc po ugięciu się amorka pozostają w takiej pozycji (tzn. w górze odsłaniając dolną część goleni), przez co pył się zbiera i pod tą gumą potem gromadzi się błoto, które w końcu zacznie mi rysować golenie pracując razem z tymi harmonijkami i trąc po teflonie dociskane przez nie... I teraz nie wiem - czy wywalić je zupełnie i jeździć bez, czy kombinować z jakimi zamiennikami? Z czego ew. dokupić przełożyć? http://allegro.pl/oslona-goleni-gumy-amortyzatora-odi-attack-boots-1-i3230862279.html - czy jakieś takie uniwersalne ? Bo już lepiej by pewnie było jakby ich w ogóle nie było, bo bym przetarł lagi od czasu do czasu, a tak się zbiera ta pasta cierna pod nimi i będzie rysować... Czy kombinować z zamianą tego?Neoprenu nie chcę, bo tam i tak kupa się zbiera pod tym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 26 Maja 2013 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Najlepiej zrobisz jak się tego usrojstwa pozbędziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 26 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Gumy sa ok, miałem w gili wydłużały miedzy serwis jakieś 3-5 razy wiec opłacalne. No o ile gumy sa dobrej jakości i się nie pozrywają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.