Arhain Napisano 26 Maja 2013 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Witam, sprzedaję korbe wraz z suportem gigapipe (isis) niestety przed tym zabiegiem konieczne jest zdemontowania suportu, a takim kluczem nie dysponuję. Czy znajdzie się ktoś pomocny na użyczenie takowego narzędzia na chwile bądź dzień?Będe wdzięczny.Pozdrawiam Arek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radzik71 Napisano 26 Maja 2013 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Kiedyś pożyczyłem komuś typowy - szeroki do ISIS i nie wrócił, ale w zasadzie mam chyba jeszcze taki "pod kwadrat" a to się w zasadzie niczym nie różni, więc jak coś to możesz kiedyś podskoczyć to odkręcimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arhain Napisano 26 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Ot problem zmieniaja sie standardy i klucze do tego potrzebne a ja na tym tylko jeden sezon wiec nie widziałem sensu inwestowania. coś w tym stylu mnie uratuje.bo ten do kwadratu niestety nie pasuje - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arhain Napisano 28 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Niestety poszukiwania wciąż trwają, niemniej dzieki wielkie dla radzika71 za checi pomocy oraz pogawędke podczas grzebania w jego amorku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mekp Napisano 31 Maja 2013 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Jakbyś chciał to ja mam. Kontakt via PM. pozdrawiam xMekpx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arhain Napisano 2 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Poszukiwania zakończone.Wielkie dzięki dla "mekp".Temat do zamkniecia / usunięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.