mci Napisano 26 Maja 2013 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Cześć, Właśnie jestem na etapie zakupu roweru przełajowego. Mam około 192cm wzrostu i bardzo trudno znaleźć mi rower z ramą 60/58cm. Teraz znalazłem przyzwoity 56cm w dobrej cenie. Brać, czy lepiej szukać czegoś większego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichaelD Napisano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Cześć, Właśnie jestem na etapie zakupu roweru przełajowego. Mam około 192cm wzrostu i bardzo trudno znaleźć mi rower z ramą 60/58cm. Teraz znalazłem przyzwoity 56cm w dobrej cenie. Brać, czy lepiej szukać czegoś większego? O jakim rowerze mowa ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twojastara Napisano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 uzyj bike fit calculator'a - ale z 58cm rury gornej bedziesz musial miec (+ raczej dluzszy mostek 120 moze nawet 130mm) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.