Mod Team Puklus Napisano 26 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Witam Chciałem zasięgnąć waszej opinii estetyczno-stylistycznej. Z racji ze ostatni miesiąc bawiłem sie w blacharza - lakiernika i trochę mi lakierów zostało i innych w tym celu potrzebnych asortymentów, pomyślałem ze pomaluje sobie ramę, bo jest już taka obdarta ze wstyd. kolory jakie chcę użyć to czarna perła i czerwony metalik. Rower jest biały obecnie z czerwonymi akcentami, wiec będzie pasować. Tylko nie mam pojęcia jak je połączyć, jak byście mogli wasze pomysły mi podsunąć, to byłbym wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deF Napisano 26 Maja 2013 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 A nie prościej poszukać po katalogach producentów różnych rowerów czegoś co Tobie się spodoba i po prostu to skopiować z większymi lub mniejszymi modyfikacjami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 26 Maja 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Sęk w tym że malowania rożnych producentów mi sie średnio podobają a inne sa już zbyt skomplikowane by sie w to samemu bawić myślałem nad czymś podobnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.