KMtown Napisano 25 Maja 2013 Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Mam pytanie odnośnie malowania części a dokładniej tej złotej części przy zacisku i przy klamce w hamulcach shimano saint. Chce te złote części przemalować na kolor niebieski tylko nie wiem jak się za to zabrać i czym pomalować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BajkowiecxD Napisano 25 Maja 2013 Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Raczej mozesz pomalowac:) najlepiej jak pomalujesz proszkowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 25 Maja 2013 Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 A nie można czasami kupić czegoś takiego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KMtown Napisano 25 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Proszkowe odpada , a jak by je jakimś lakierem pomalować ? Nie chciał bym kupować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BajkowiecxD Napisano 25 Maja 2013 Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 pewnie bedzie ci farba odchodzila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KMtown Napisano 25 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 To już sam nie wiem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 25 Maja 2013 Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Na Twoim miejscu w ogóle by się w to nie bawił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 26 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Najlepiej to było oddać do anodowania. Są firmy które taką usługę oferują, ale tanio na pewno nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BudekPL Napisano 26 Maja 2013 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 w grę chodzi też lakier do paznokci tylko co jakiś czas będziesz musiał odświeżyć. Jak się nie spodoba to łatwo wrócić do pierwotnego złota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KMtown Napisano 26 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 A o lakierze do paznokci nie pomyślałem Ile taki lakier może sie na części utrzymać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.