Skocz do zawartości
  • 0

Holender - używany/składany(odrestaurowany)samodzielnie?

Gość tomtom

Pytanie

Gość tomtom

Witam serdecznie!

Przepraszam jeśli dubluję temat(a pewnie tak jest), ale w podobnych nie znalazłem odpowiedzi na pewne pytania. Mam nadzieję, że jest tu ktoś kto miał podobny "dylemat" i będzie w stanie coś doradzić(bazując na własnym doświadczeniu)

Zacznę może od bardziej szczegółowego nakreślenia sytuacji. Rozważam zaopatrzenie się w rower miejski, wyłącznie miejski. Mam już rower, który nadaje się do jazdy w teren. Oczywiście, w tym momencie, używam go do wszystkiego. To niestety, jest średni pomysł: podkasywanie nogawki, sylwetka, brak pewnych akcesoriów(których zakładać nie chcę, bo w terenie są zbędne itd.). A poza tym, po prostu zamarzył mi się taki klasyk :) Niektóre z tych rowerów to istne dzieła sztuki :)

Zakup nowego, takiego np. Bavatusa, nie wchodzi w grę. Będę jeździł tym co mam jeśli nie znajdę czegoś tańszego.

Zanim zacznę zasypywać szczegółowymi pytaniami, zadam jedno: czy jest tu ktoś kto kupił(używany) lub złożył sobie taki rower?

0 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Nie udzielono jeszcze odpowiedzi na to pytanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...