Skocz do zawartości

[rogi] malowanie proszkowe

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Przypomniało mi się, że w rowerze, na którym jeździłem jakieś 10 lat temu miałem rogi i udało mi się je odnaleźć. Są lekkie, aluminiowe i bardzo wygodne. Problem jest taki, że są strasznie poobdzierane i wyglądają całkowicie fatalnie. Pamiętam, że odmalowywałem je kiedyś jakimś sprayem, ale to wystarczało na jakiś tydzień. ;)

Ktoś wie, gdzie w Poznaniu mogę dać te rogi do malowania proszkowego? I jaki może być koszt? Bo nie wiem, czy w ogóle się opłaca.... ;) Może ktoś z forumowiczów ma jakiś mały warsztacik lub sprzęt do tego, albo zna kogoś takiego? :)

P.S. Teraz się zorientowałem, że temat napisałem w dziale akcesoriów, ale w strefie testów. Proszę moderatora o przeniesienie do odpowiedniego działu o akcesoriach i przepraszam za kłopot i niedopatrzenie. :)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Niedawno malowałem proszkowo drobiazg do projektu audio DIY - i dałem 10 zł, ku zadowoleniu malowacza:) Niestety, to nie było w Poznaniu, ale nie sądzę, żebyś za te rogi zapłacił dramatycznie więcej.

Napisano

Dostałem maila od jednej firmy z prośbą o kontakt telefoniczny, zobaczymy jak uda się dogadać. :) Dzięki za odpowiedzi. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...