Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 15

durnykot

Rekomendowane odpowiedzi

A ja dzisiaj

Kraków - Skała - Wielmoża - Ojcowski Park Narodowy - Wola Kalinowska - Złota Góra - jeszcze raz Wola Kalinowska - Jerzmanowice - drogą Olkuską do Białego Kościoła - zjazd do Dol. Prądnika - Korzkiew Zamek - Zielonki - Kraków

extra trasa

Mało rowerzystów, spokojnie, nie jak w łikend.

Najpierw testowy przejazd z nowymi platformami Vp 12 km. Potem chciałem wieczorem pojeździć, ale po 7 km złamałem hak przerzutki tylnej i powrót 4 km na nogach. Rower unieruchomiony na kilka dni, bo nie ma haka na miejscu :/

Sent with HTC & Taptalk 2

115 km z Piły do Poznania. Ciągle asfaltem omijając krajową 11. Wyjechałem o 6.30 żeby ominąć ostre słońce, ale już od 8 było gorąco. Chwilę po 12 byłem na miejscu a i tak mam nieopalone ślady po okularach.

Wysłane z Nokii 3310 za pomocą Tapatalk

Dziś miało być tak pięknie, a tu wychodzę z pracy i tył stoi na feldze, no to spacerek do najbliższej stacji paliw pompowanko kompresorem i do sklepu udało się dojechać.... już nastawiłem się by w końcu zmienić tą tylną oponę - łysą, a tu nie mają takich jak bym chciał... dobra to zmiana opony i za kilka dni wpadnę na wymianę ,jak już będą, w końcu po 3800 km to może i temu tyłowi się należy, po różnym traktowaniu i katowaniu tej właściwie bezfirmowej gumy ;) ..... ale w sumie koło 15 km dziś zrobione i ze 1,5 spacerując z flakiem ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...