ernesto Napisano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 33 km nawiniete pogoda na rower elegancka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Pracowałem ponad 30 godzin od wczoraj rana do teraz... Z małą przerwą na trenażer... http://connect.garmin.com/dashboard?cid=35702294 Teraz padam na pysk. Siadłem do kompa, żeby zarchiwizować swoją pracę i przy okazji kupiłem opony Ultremo ZX i lekkie, ale wytrzymałe dętki Maxxisa. To na dziś tyle. Dobranoc. Przepraszam za współpracę i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szybkilopez Napisano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Wymiana płynu w hamulcach xtr... cóż pozostaje jak tu ciągle pada co pół godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 A jednak rodzinnie wieczorkiem, obserwując to piękne niebo z jednej strony, to rozbudowana komórkę burzową z drugiej... 10 km spokojnie wykręcone, choc głównie po utwardzonym, nieco tylko po wertepach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Kolejne 10 km nakrecone po miescie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Z jakieś 65km po Głuszycy, w tym trasa Mini jutrzejszego maratonu Wyklepane z Nexus 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 100 km Wysłane z mojego GT-7100 SAMSUNG Galaxy Note 2. za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 dystans: 94.71 km czas trwania: 06:25:44 średnia szybkość ruchu: 20.46 km/h (02:55) najszybszy kilometr: 01:39 min/km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Massakra, rodzinny wyjazd rowerami na działkę, a w połowie drogi złapała nas momentalnie rozwijająca sie burza z gradem, jeszcze nigdy w życiu nie byłem tak mokry, horror, dzieciaki, zona mokre i płaczące, drogą płynie rzeka, po plerach walą kuleczki z gradem, rower po ośki nawet w wodzie... udało się schronić w pierwszej napotkaniej działce.... pojechałem, albo raczej popłynałem rowerem po odzież na zmianę itp...... ale potem na działce obsychało i nawet z młodym dorzuciliśmy parę km po kałużach itp... w sumie wyszło ze 16 km, z czego ze 2 w rzece....Będzie przygoda na lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam00 Napisano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 ostatnio mnie tak złapało to się skryłem w zagłębieniu na poboczu drogi i zasłoniłem peleryna rowerowa, ale i tak buty mi schły 2dni na szczęście było dość ciepło i obyło się bez konsekwencji zdrowotnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lago Napisano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 30 km trasa mini w Głuszycy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 105km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airsofter Napisano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Może nie dziś, ale wymieniałem amor i zobaczyłem połamaną dolną miskę w moich Big Bear`ach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Dzisiaj 30km ze średnią ponad 23km/h. Trochę w terenie, trochę kropiło, pierwszy raz od 2 tygodniu poczułem błoto w ustach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Dzisiaj wyprowadziłem swuj swój stary rower wyczyściłem .wyregulowałem hamulce napompowałem kola . Puzniej Później przejarzdzka przejażdżka razem 10 km starym rowerem i 5 nowym . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisiek Napisano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 28 km bardzo spacerowym tempem i pod domem niespodzianka 1000 km ODO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Pierwszy maraton w życiu, było ekstra!!! Potem przywracanie roweru to stanu działającego- jest OK Wyklepane z Nexus 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Wczoraj wypadowo 105km w 4h40min. Chciałem jeszcze potem więcej zrobić, ale łapy się spaliły, no i średnia nie za wysoka bo z kuzynem śmigałem i nie nadążał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shortee Napisano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Zmieniłem opony na "bardziej" szosowe, przy okazji podczas zmiany ogumienia, złapałem kapcia:/ To zły znak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smyq90 Napisano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Ogarnięcie kabelka od licznika bo za mocno był naprężony, samoistny reset licznika ;/ , wczoraj w nocy 10 km rekreacyjnym tempem aby lepiej się spało, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Póki co zrobione 77km w czasie 2:48:50, średnia 27.4km/h. Pierwszy trening z szosowcami z Bike Team Oleśnica. Jeżeli czytacie, to pozdrorower dla was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shortee Napisano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Jednak się wybrałem, przetestować opony (Panaracer Razer XC 2.0 - najbardziej "szosowe" opony z moich zestawów). 45km w czasie 1:31:12 średnia prędkość wyszła 30,8km/h (trasa to asfalt, dwa razy pomyliłem uliczki, więc średnia poszła w dół, na zjeździe ponad 62 km/h, gdzie najszybszy kilometr w 1:13 sek). Ogólnie zadowolony jestem. Jednak docelowo na asfalt będzie coś innego. Z mniejszymi oporami, węższym profilu i bardziej slik'owego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Dzisiaj 41,35 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Dokręciłem 24km w czasie 1:07:04 ze średnią 21.5km/h. Czyli pierwszy raz przekroczyłem 100km jednego dnia. Przebieg w tym sezonie przekroczył już 850km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lago Napisano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 32 km czas na grill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.