Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 15

durnykot

Rekomendowane odpowiedzi

Pracowałem ponad 30 godzin od wczoraj rana do teraz... Z małą przerwą na trenażer... http://connect.garmin.com/dashboard?cid=35702294

Teraz padam na pysk.

Siadłem do kompa, żeby zarchiwizować swoją pracę i przy okazji kupiłem opony Ultremo ZX i lekkie, ale wytrzymałe dętki Maxxisa. To na dziś tyle. Dobranoc. Przepraszam za współpracę i pozdrawiam.

Massakra, rodzinny wyjazd rowerami na działkę, a w połowie drogi złapała nas momentalnie rozwijająca sie burza z gradem, jeszcze nigdy w życiu nie byłem tak mokry, horror, dzieciaki, zona mokre i płaczące, drogą płynie rzeka, po plerach walą kuleczki z gradem, rower po ośki nawet w wodzie... udało się schronić w pierwszej napotkaniej działce.... pojechałem, albo raczej popłynałem rowerem po odzież na zmianę itp...... ale potem na działce obsychało i nawet z młodym dorzuciliśmy parę km po kałużach itp... w sumie wyszło ze 16 km, z czego ze 2 w rzece....Będzie przygoda na lata :D

Jednak się wybrałem, przetestować opony (Panaracer Razer XC 2.0 - najbardziej "szosowe" opony z moich zestawów).

45km w czasie 1:31:12 średnia prędkość wyszła 30,8km/h (trasa to asfalt, dwa razy pomyliłem uliczki, więc średnia poszła w dół, na zjeździe ponad 62 km/h, gdzie najszybszy kilometr w 1:13 sek). Ogólnie zadowolony jestem. Jednak docelowo na asfalt będzie coś innego. Z mniejszymi oporami, węższym profilu i bardziej slik'owego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...