Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 15

durnykot

Rekomendowane odpowiedzi

Skończyłem serwis tylenj piasty, rozebrawszy ją dokumentnie, wraz z rozkręceniem bębenka dzisiaj skończyłem ją składać. No i już widzę że jest lepiej, chodzi cicho i chyba nie "przyvciera", co miałem okazję obserwować wcześniej :)

Dzisiaj jeszcze przed snem (przed 01:00) ogarnąłem sztycę. Wyjąłem z ramy, wyczyściłem sztyce oraz gniazdo + obejmę. Dałem trochę smaru i wszystko poskładałem. Nudził mnie film który oglądałem, a na dziś musiałem mieć o nim jakąś opinię, do rozmów przy kawie w pracy.

Uwaga! Stwierdzam! - tej pogodzie się dokumentnie poutało!!!!! 0 km. cały dzień pochmurny, banan na japie - jak nie padało przez cały dzień, wieczorkiem też nie powinno. A tu........deszcz znowu...... Nasmarowałem łańcuch...... :wallbash:

dzisiaj jakies 2x11km plus 2x35km (jeszcze bym musial dokladnie zmierzyc :P) szkoda tylko ze znowu zaczelo mi cos przeskakiwac w napedzie i rozwalila sie regulacja napiecia amorka :/

56km, ale zaczęło padać i trzeba było kończyć ;/ 

http://www.endomondo.com/workouts/199680427/8804655

apropo, chętnie z kimś pojeżdżę, pisać. :)

jakbys kiedys robil "roztrenowanie" a ja zrobie rower to mozemy sie umowic (jestem z czempinia) tyle ze ja obecnie mam kondycje na 17-20km/h w zaleznosci od warunkow

A ja dziś wyjałem z piwnicy rower , który dostałem na 18te urodziny :) czyli 17lat temu :/ Author Dallas :)
Umyłem wyczyściłem i zakonserwiłem, zmieniłem opony i hamulce.
Wiecie co jest niesamowite? Biegi działają niemal idealnie! Stary SiS ! Stary ale jary :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...