aciek Napisano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Dziś tylko do pracy i z pracy, razem jakieś 18 km. Za to cieszy fakt, że jeżdżę od niecałego miesiąca, a na trasie do pracy wczoraj miałem rekord, który dzisiaj pobiłem. I już niemal 400km zrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 U mnie dziś tylko plany Wczoraj było pięknie to zrobiłem sobie dzień relaksu, a dziś wielka bryndza, wiatr i mróz. Brrrrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Po południu jednak sukces, nie tylko mój, choć ja uczyłem, mój najmłodszy zaczął sam jeździć na rowerze, oczywiście z kółkami z boku, ale zawsze najważniejsze, że 3 - latek załapał o co chodzi i daje radę sam pojechać pewne odcinki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisiek Napisano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Rano ok 15 kilometrów w spodniach z wkładką (co prawda z Decathlonu za ~40zł), ale to i tak niebo i ziemia w porównaniu do zwykłych spodenek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saladdin Napisano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Skończyłem serwis tylenj piasty, rozebrawszy ją dokumentnie, wraz z rozkręceniem bębenka dzisiaj skończyłem ją składać. No i już widzę że jest lepiej, chodzi cicho i chyba nie "przyvciera", co miałem okazję obserwować wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shortee Napisano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Dzisiaj jeszcze przed snem (przed 01:00) ogarnąłem sztycę. Wyjąłem z ramy, wyczyściłem sztyce oraz gniazdo + obejmę. Dałem trochę smaru i wszystko poskładałem. Nudził mnie film który oglądałem, a na dziś musiałem mieć o nim jakąś opinię, do rozmów przy kawie w pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Dzisiaj 30 km nawiniete . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aciek Napisano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Znów tylko 20 km - do pracy i z powrotem. Za to wczorajszy rekord znów pobity i to o ponad 2 minuty. Trochę sprzyjały światła, ale średnia też znacznie większa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aciek Napisano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Znów tylko 20 km - do pracy i z powrotem. Za to wczorajszy rekord znów pobity i to o ponad 2 minuty. Trochę sprzyjały światła, ale średnia też znacznie większa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Kurcze tylko dwa dni po 10 min jazdy w deszczu i na łańcuchu już złoto się pojawiło?! No to dziś oprócz standardu dom/praca/dom, jeszcze wyskok z młodym na kałuże itp.... w sumie koło 15 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lewandowski Napisano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 dzisiaj 45 km, po szosach, kilka zdjęć cykniętych o zachodzie słońca, nawet krówki udało mi się ująć z racji tego, że mieszkam w Szczecinie udało się dojechać i pokrążyć trochę po Niemczech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Uwaga! Stwierdzam! - tej pogodzie się dokumentnie poutało!!!!! 0 km. cały dzień pochmurny, banan na japie - jak nie padało przez cały dzień, wieczorkiem też nie powinno. A tu........deszcz znowu...... Nasmarowałem łańcuch...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 do i ze szkoły - łącznie >32km później jeszcze trochę po okolicy, mały podjazd po błocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitof26 Napisano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Nowa piasta i koła Dt-swiss 370S - dt-swiss xr400 i st swiss champion 2,0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sredniaq Napisano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Koło 20 km po asfalcie i szutrze, ale średnia za to na poziomie 23 km/h, więc i tak chyba nie najgorzej jak na górala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki111390 Napisano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 56km, ale zaczęło padać i trzeba było kończyć ;/ http://www.endomondo.com/workouts/199680427/8804655 apropo, chętnie z kimś pojeżdżę, pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 45 km nawiniete pogoda super. Moze zna ktos jakiejs fajne trasy wokul slupska jak tak to dajcie znac . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam00 Napisano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 dzisiaj jakies 2x11km plus 2x35km (jeszcze bym musial dokladnie zmierzyc ) szkoda tylko ze znowu zaczelo mi cos przeskakiwac w napedzie i rozwalila sie regulacja napiecia amorka :/ 56km, ale zaczęło padać i trzeba było kończyć ;/ http://www.endomondo.com/workouts/199680427/8804655 apropo, chętnie z kimś pojeżdżę, pisać. jakbys kiedys robil "roztrenowanie" a ja zrobie rower to mozemy sie umowic (jestem z czempinia) tyle ze ja obecnie mam kondycje na 17-20km/h w zaleznosci od warunkow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudi353 Napisano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 dziś 25km po asfalcie i błocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejtrejder Napisano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Wreszcie po 3 dniach przerwy (bo lało jak z cebra) wsiadłem na rower Ponad 62 km nakręcone po asfalcie i żal było kończyć Mam nadzieję, na jutrzejszą powtórkę...i pojutrzejszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Wyskoczyło dziś trochę słońca, czasu miałem troszkę to na 1,5h do lasu wyskoczyłem. Jutro może trochę wincyj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 po tygodniu przerwy znowu na rowerze do pracy 45 w obie pękło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Nareszcie ....73..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 A ja dziś wyjałem z piwnicy rower , który dostałem na 18te urodziny czyli 17lat temu :/ Author Dallas Umyłem wyczyściłem i zakonserwiłem, zmieniłem opony i hamulce.Wiecie co jest niesamowite? Biegi działają niemal idealnie! Stary SiS ! Stary ale jary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Sis jest niezniszczalny . W moim starym rowerze chodzi wszystko do dzis chociaz ma 14 lat . I kupe kilometrow przebiegu . Chyba jutro go tez wyczyszcze i zakonserwuje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.