jasinski21444 Napisano 30 Września 2013 Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Zrobiłem sobie 5 dni przerwy Tyle nie wytrzymam bez roweru , góra 3 dni Zrobiłem serwis piast shimano RM66- kręcą sie lepiej niż nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 30 Września 2013 Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Dziś zmiana łańcucha+szejkowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belinda Napisano 1 Października 2013 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Tę pogodę trzeba wycisnąć jak cytrynę. Pojechałam dziś około 65 km w 2:47. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 1 Października 2013 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 120km. Średnia temperatura: 6 stopni; odczuwalna: 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 1 Października 2013 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Hej hej Dziś wieczorna jazda:średnia temp.4,5stopnia dystans:54,8km ze średnią 30,01 km/h + 10 km po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walus24 Napisano 1 Października 2013 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Po kilku dniach przestoju, pomimo kataru i kaszlu trzeba było się rozruszać trochę . Temp. za wysoka nie była, ale dało się jechać . Dystans 25.54 km Czas trwania 1g:12m:59s Średnia prękość 21.0 km/h Max prędkość 34.5 km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolzwer Napisano 1 Października 2013 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Czyszczenie roweru, oliwienie napędu, smarowanie łożysk i wstawienie do pokoju - temperatura nie zachęca zbytnio do wycieczek, a trzeba było wrócić na uczelnię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 2 Października 2013 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Miałem czas rano, ale pogoda mnie odstraszyła. Wsiadłem na trenażer i pokręciłem lekko i krótko przez 40min. Weekend ma być ładny, a ja wyjeżdżam na Śląsk, więc będzie okazja pojeździć na innych trasach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 2 Października 2013 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Do pracy i z pracy plus powrot okrezna droga przez las razem 27km dzisiaj wpadło na wiecej brak czasu niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marlotnik Napisano 2 Października 2013 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Ja dziś 30 km tylko ale całą drogę pod wiatr. Nowy rower i od razu lżej się kręci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 3 Października 2013 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Dziś 26,20 km w przewadze po mieście i trochę po lesie. Przy okazji test nowych spodni i rękawiczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 3 Października 2013 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 W końcu, po przerwie spowodowanej chorobą, wskoczyłam (jeszcze nie w 100% zdrowy) na rower i do i z pracy, ale w stroju już lekko zimowym. Ależ mi sie rano dobrze pedałowało, po południu z resztą też, siłą w nogach była i jazda na lajcie Jeszcze korzystając z wieczornego wypadu do piwnicy, z radości po dzisiejszej jeździe i po tej kilkudniowej przerwie, podpucowałem maszynę i podsmarowałem nieco Takie lekkie przygotowanko do sezonu jesienno-zimowego.. i dopompowałem lekko jeszcze tył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 3 Października 2013 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Dziś 63,7km ze średnią 30,39 km/h + 8km po mieście Średnia temp. poniżej 5 stopni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 4 Października 2013 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 63km - piękna pogoda na rower. Mam nadzieję, że się utrzyma przez weekend. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 4 Października 2013 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Rano do pracy, przy coś koło 0 C, powrót w słoneczku i znacznie cieplej.. Tak przy okazji zna ktoś jakiś dobry środek, ot taki, by go psiknąć na szmatkę, a potem rower przetrzeć i by czyścił i konserwował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 4 Października 2013 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 DYSTANS53.56 km CZAS TRWANIA2g:23m:32s ŚREDNIA PRĘKOŚĆ22.4 km/h KALORIE1492 kcal MIN WYSOKOŚĆ135 m MAX WYSOKOŚĆ253 m http://www.endomondo.com/workouts/254124383/5953461 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 4 Października 2013 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Dziś luźniejsza jazda: 52 km ze średnią 24,88 km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris750 Napisano 4 Października 2013 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 dzisiaj do pracy 30km a po raz 1 rano temperatura bliska lub nawet ponizej zera, wniosek, rękawiczki bez palców dozbroić w coś pod spód lub włożyć już zimowe. Ale ta 2 opcja odpada bo jak wracam do domu to jest juz z 7-8 st. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 4 Października 2013 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Dzisiaj 35,39 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shortee Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 64 km w terenie - zimno było:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Wyczyściłem troche łańcuch , nasmarowałem. Pokleiłem bidon . A ok . 19stej wybieram się na nocny trip ok 70-100km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 26,33 km większość teren, reszta w mieście. Fajna pogoda do jazdy :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris750 Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 , nocnych raiderów podziwiam a ja dzisiaj rekreacyjne z żoną nad morze 30km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marlotnik Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Ja dziś z 25-30 km po mieście na nowym rowerku, ale fajna pogoda. Jak jutro będzie też koło 15-20 stopni to trzeba będzie gdzieś dalej jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Do pracy i z pracy plus troche po lesie razem 30km wpadlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.