marlotnik Napisano 25 Września 2013 Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Ja dziś 10 km tylko dla rozlużnienia po pracy Ciemno i zimno ale fajnie się jeżdzi po ciemku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walus24 Napisano 25 Września 2013 Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Dystans 44.62 km Czas trwania 1g:57m:05s Średnia prękość 22.9 km/h Max prędkość 36.8 km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawomir90 Napisano 25 Września 2013 Udostępnij Napisano 25 Września 2013 6km standard praca, 8km po mieście i 50km po południu rekreacyjnie. Przy temp w okolicach 12stopni, w rękawiczkach Dartmoor Snake, zaczyna się robić chłodnawo, ponadto przydałoby się wyciągnąć ocieplacze na buty spd, i chyba dokupię jeszcze jedną chustę, bo choć szyja uszczelniona to wieje trochę od spodu uszu jak czapka podnosi się w górę. No i poza tym test pokrowca na termos, z uchwytami na pasek do transportu na plecach, póki co raczej pozytywnie. Przy takich temperaturach moje gardło zaczyna narzekać, także muszę dbać aby w bidonie było możliwie jak najcieplejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 25 Września 2013 Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Dystans 43.64 km Czas trwania 1g:59m:51s Średnia prękość 21.8 km/h Kalorie 1246 kcal Min wysokość 110 m Max wysokość 239 m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 25 Września 2013 Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Dziś przed pracą 50,3km ze średnią 29,48km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolzwer Napisano 25 Września 2013 Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Rano przejażdżka do sklepu po nową oponę pożczonym Unibike'm ~16km. W południe wyruszyłem na wycieczkę już swoim trekingiem: 104,61 km, średnia prędkość (spadła znacznie podczas powrotu): 18,61, czas jazdy 5:37:20 + 4kg w sakwach. Trasa: Żarki Letnisko, Myszków, Zawiercie, DW796, Turza, Ciągowice, Wysoka, Chruszczobród, Dąbrowa Górnicza Ząbkowice, D.G. Piekło i linia kolejowa na Łagiszę. Nocny powrót w odwrotnej kolejności z załączonym dynamem - moża zatesknić za długimi dniami i przyjemną temperaturą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 26 Września 2013 Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Do i z pracy, oczywiście jak wstałem to prawie nie padało, ale jak tylko wyszedłem z rowerem z piwnicy to ulewa, to samo po pracy, w ciągu dnia nie padało, ale już na 30 min przed końcem pracy zaczęło padać, jassne, żeby zdążyły się jeszcze porobić kałuże, by samochody miały na mnie czym chlapać... ale i tak się nie dałem i pojechałem hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 26 Września 2013 Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Do i z pracy razem 36 kilo (to jak codzień) ale dodatkowo czyszczenie całego napędu, łącznie z shake-jem benzynowym łańcucha, potem oliwienie i jest git! :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krokuss0 Napisano 26 Września 2013 Udostępnij Napisano 26 Września 2013 10km po lasach i nad Wartą wokół miejscowości Stobnicko. Ładne widoki i ciężka jazda - na leśnych ścieżkach prawie sam piasek a Flyweighty to nie są opony na taki teren Przy okazji przetestowałem softshella, spodnie i bluzę z Lidla - napiszę o tym w odpowiednim wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shortee Napisano 26 Września 2013 Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Full service roweru + zmiana opon i dętek, konserwacja lakieru itp. Diagnoza, łożyska suportu do zmiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krokuss0 Napisano 26 Września 2013 Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smalldg Napisano 27 Września 2013 Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Wczoraj i dzisiaj po 35 km lasem i błotem. Normalnie jak dzieci. Dzisiaj dodatkowo cała trasa w ulewie. Przez około 3 km pchanie rowerów po stromych skarpach nad rzeką. Trochę się pod nami osuwaly. I grzybów po drodze nazbieraliśmy. 3 krótkie przystanki a duża reklamówka była. Jutro muszę rower umyć bo dostał po tyłku dzisiaj. Wysłane z Nokii 3310 za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris750 Napisano 27 Września 2013 Udostępnij Napisano 27 Września 2013 a mnie dzisiaj w Gdańsku na ścieżce rowerowej na skrzyżowaniu na dole Łostowickiej w drodze do pracy napadł pijany wyrostek, obok szło 2 jego kolegów z piwami. Szedł chodnikiem naprzeciwko mnie, nagle zszedł z chodnika i zaatakował mnie jak jechałem. Sprzedał mi kopa w rower na szczęście odbiłem ze ścieżki w lewo i trafił w błotnik, zatrzymałem się po 2 stronie ulicy i wyjąłem telefon żeby dzwonić na policję, a on wtedy z butelką piwa w ręce na mnie ruszył. Ostrzegłem go żeby lepiej nie podchodził i na szczęście zatrzymał się. Koledzy jego też się zatrzymali i patrzyli co zrobię. Dałem sobie wtedy spokój z dzwonieniem przy nich, nie będę z 3 osobami się szarpał, mimo że pijani to nie chciałem żadnych bójek, nigdy nie wiadomo co który ma w kieszeni, a jak wiadomo takie typy do wszystkiego są zdolne. W tej sytuacji powinienem jednak odjechać kawałek i zadzwonić po policję. Kierowcy na skrzyżowaniu czekający na światła musieli całe zajście widzieć, ale żadnego odzewu tudzież pomocy nie było. Każdy pojechał jakby nic się nie stało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 27 Września 2013 Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Zamontowałem w taty rowerze przerzutkę tylną, łańcuch i kasetę. Napompowałem wszystkie rowery. Przygotowałem Accenta na jutrzejszy maraton. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blakeburn Napisano 27 Września 2013 Udostępnij Napisano 27 Września 2013 32,62 km na relaksie. Głównie poruszałem się po DDR'ach i uciekałem przed załamującą się pogodą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
05cris05 Napisano 27 Września 2013 Udostępnij Napisano 27 Września 2013 15 km spokojnym tempem + mała gleba na spd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kociol2011 Napisano 27 Września 2013 Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Chory :C 0 Km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 27 Września 2013 Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Wieczorno-nocna jazda na mase krytyczną i powrót . Dystans 69.14 km Czas trwania 3g:11m:00s Średnia prękość 21.7 km/h Kalorie 1985 kcal Min wysokość 118 m Max wysokość 228 m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 27 Września 2013 Udostępnij Napisano 27 Września 2013 a mnie dzisiaj w Gdańsku na ścieżce rowerowej na skrzyżowaniu na dole Łostowickiej w drodze do pracy napadł pijany wyrostek, obok szło 2 jego kolegów z piwami. Szedł chodnikiem naprzeciwko mnie, nagle zszedł z chodnika i zaatakował mnie jak jechałem. Sprzedał mi kopa w rower na szczęście odbiłem ze ścieżki w lewo i trafił w błotnik, zatrzymałem się po 2 stronie ulicy i wyjąłem telefon żeby dzwonić na policję, a on wtedy z butelką piwa w ręce na mnie ruszył. Ostrzegłem go żeby lepiej nie podchodził i na szczęście zatrzymał się. Koledzy jego też się zatrzymali i patrzyli co zrobię. Dałem sobie wtedy spokój z dzwonieniem przy nich, nie będę z 3 osobami się szarpał, mimo że pijani to nie chciałem żadnych bójek, nigdy nie wiadomo co który ma w kieszeni, a jak wiadomo takie typy do wszystkiego są zdolne. W tej sytuacji powinienem jednak odjechać kawałek i zadzwonić po policję. Kierowcy na skrzyżowaniu czekający na światła musieli całe zajście widzieć, ale żadnego odzewu tudzież pomocy nie było. Każdy pojechał jakby nic się nie stało. Tacy sa madrzy po pijaku i w 3 jednego skoczyc chca pokazac jacy sa mocni . Dobrze ze sie nic nie stalo A dystans dzisiaj tylko 16km po miescie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolzwer Napisano 27 Września 2013 Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Dzisiaj rano przejażdżka do sklepu i popołudniem standardowa wycieczka, łącznie 58,67 km, średnia prędkość 20,22 km/h. Dodatkowo testowałem "Navime" i "Moje Trasy". Przy pierwszej aplikacji wywaliło błąd, drugą włączyłem w trakcie wycieczki, na początku nie zarejestrował się odcinek Żarki Letnisko - las - Żarki - DW 789 - Moczydło - Trzebniów, reszta pod linkiem: https://docs.google.com/file/d/0B6wngMck5nnmQnlWVWVVbDJmYjA/edit?usp=drivesdk Maksymalna wysokość: 433 m Minimalna wysokość: 322 m Różnica wysokości: 468 m Maksymalne nachylenie: 13% Minimalne nachylenie: -10% W drodze powrotnej od Leśniowa (k. Żarek) 25 l wody na bagażniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 27 Września 2013 Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Dziś 31,9km ze średnią 29,63 km/h +2,14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PitSzostak Napisano 28 Września 2013 Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Ładny, zimny poranek. Śmignąłem sobie 45km w równe 1:30. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 28 Września 2013 Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Dzisiaj 43.21 km, regulacja hamulców i bliskie spotkanie z lisem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walus24 Napisano 28 Września 2013 Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Wypad do Czerniejewa jak najbardziej udany, pomimo wiatru (w porywach dość silnego). Dystans 38.62 km Czas trwania 2g:36m:48s Średnia prędkość 14.8 km/h Max prędkość 30.2 km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 28 Września 2013 Udostępnij Napisano 28 Września 2013 DYSTANS73.90 km CZAS TRWANIA3g:48m:37s ŚREDNIA PRĘKOŚĆ19.4 km/h KALORIE2376 kcal MIN WYSOKOŚĆ144 m MAX WYSOKOŚĆ263 m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.