shortee Napisano 18 Września 2013 Udostępnij Napisano 18 Września 2013 35 km w terenie, rower tragedia (taki brudny) ale nie miałem drobnych na myjnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolzwer Napisano 18 Września 2013 Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Dziś pogoda na Górnym Śląsku dopisała 107,09 km, średnia 20,62, czas jazdy 5:11.20. Rower: treking - koła 26" + sakwa 5kg. Trasa: Żarki Letnisko, las, Żarki, Mirów, Łutowiec, Trzebniów, las, DW 793, Złoty Potok, Julianka, Lipnik, Mokrzesz, Krasice, Skrzydlów, Mstów, Srocko, Brzyszów, Kusięta, Częstochowa-Błeszno, Bugaj, Słowik, Korwinów, Kolonia Borek, Poczesna, Osiny, Poraj, Masłońskie, Żarki L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benek196 Napisano 18 Września 2013 Udostępnij Napisano 18 Września 2013 rozebrałem rower, wyczyściłem a jutro ciąg dalszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawomir90 Napisano 18 Września 2013 Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Praca 6km, dopompowanie kół i względne przetarcie roweru po ostatnich deszczach i po obiedzie 30km. Zmiana zestawu ciuchów na wariant chłodniejszy oraz wstępny test bidonu camelbak podium chill 0,7, w pokrowcu, przewieszonego przez ramię, tak że z przodu jak naszyjnik wisiał. Generalnie dystans miał być większy, ale trochę deszczem straszyło oraz wyjechałem później niż zakładałem. Bidon pod względem termicznym jeszcze za mało testowany, natomiast sam ustnik rewelacja, bardzo praktyczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolzwer Napisano 19 Września 2013 Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Dzisiaj dwie przejażdżki, 90% leśne i polne drogi w okolicy Przybynowa, Ostrowa i Wysokiej Lelowskiej, reszta asfalt, Łącznie wyszło 36,02 km, czas 2:32:35 i bardzo spacerowa średnia 14,16 km/h. Jazda trekingiem na kołach 26", ale tym razem bez sakw. Po powrocie standardowe wyczyszczenie z kurzu i błota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krokuss0 Napisano 19 Września 2013 Udostępnij Napisano 19 Września 2013 16 km wokół jeziora Kierskiego (Poznań) + trochę ściółki leśnej. Pierwszy raz z moim nowym rowerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micen Napisano 19 Września 2013 Udostępnij Napisano 19 Września 2013 O. Moja trasa. Rokietnica-Kiekrz-Rokietnica mi wychodzi 20, 5km. A dzis 35min stacjonarny. Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krokuss0 Napisano 19 Września 2013 Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Ja nie mam licznika - policzyłem z mapy. Nocję tu dzisiaj i korzystam z ostatnich dni bez śniegu, poza tym w domu nie mam kiedy jeździć to chociaż w delegacji trochę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 19 Września 2013 Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Dziś standard do/z pracy ale i służbowo parę km dorzuciłem... licznik coraz słabiej mi "świeci" mam zapasową baterię ale chcę z tej wszystko wyciągnąć, myślałem, że do końca roku mi jeszcze pociągnie... ale wątpię ... tylko chyba nie wszystkie dane się da "przepisać" po zmianie baterii.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 19 Września 2013 Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Dzisiaj tylko posmarowałem łańcuch. Patrzę na licznik, a tak od ostatniego smarowania 730km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybciasum Napisano 19 Września 2013 Udostępnij Napisano 19 Września 2013 trening w grupie DYSTANS 54.55 km CZAS TRWANIA 1g:41m:12s ŚREDNIA PRĘKOŚĆ 32.3 km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Centek Napisano 19 Września 2013 Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Szybki serwis bębenka w piaście Formula. Zapadki czasem przepuszczały więc wyczyściłem wszystko ze smaru i poskładałem na kilku kroplach oleju. Dodatkowo sprężynkę od zapadek musiałem trochę pomęczyć w palcach aby nadać jej pierwotny kształt. Kształt ten utrwaliłem rozgrzewając sprężynkę do czerwoności zapalniczką i schłodziłem w wodzie. Piasta chodzi jak nowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 19 Września 2013 Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Wyczyściłem i przesmarowałem kółeczka od przerzutki i kasete . Przesmarowałem amortyzator oraz łańcuch . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawomir90 Napisano 19 Września 2013 Udostępnij Napisano 19 Września 2013 6km praca, demontaż bagażnika z koszykiem prawdopodobnie na dłużej, oraz zmiana lokalizacji uchwytu do tylnej lampki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 19 Września 2013 Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Ostatnio brak czasu na dalsze jazdy bo w pracy nawal roboty . Dzisiaj tylko do i z pracy razem 13km pyklo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 19 Września 2013 Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Dziś kolejny dzień w spacerowym tempie 62 km ze średnią 25,65 km/h,prawie cały dystans przegadany w miłej atmosferze.Plus krótki rozjazd po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belinda Napisano 20 Września 2013 Udostępnij Napisano 20 Września 2013 65 km, luźno - średnio 23,2 km/h. Bez gadania, jedynie poklęłam parę razy na baranów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolzwer Napisano 20 Września 2013 Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Pogoda w miarę, więc sakwa na bagażnik, trochę jedzenia i w drogę. Równo w połowie trasy na tylnej oponie zrobiła mi się ładna "bulwa" - pękły sznurki wzmacniające. W warunkach polowych, za pomocą łatek do dętek udało się to trochę usztywnić, jednak na asfalcie rower nadal podskakiwał. Następna opona będzie obowiązkowo drutowana. Dystans: 81,79 km Czas jazdy: 4:14:27 V średnia: 19,28 km/h V max 54,55 km/h Trasa: Żarki Letnisko, Żarki, DW789, Trzebniów, Brzeziny, pola, Gorzków Nowy, Złoty Potok, Janów, DK 46, Ślężany, pola, okolice Bliżyc, DW789, Antolka, Ogorzelnik, Bobolice, Mirów, Żarki, Żarki Let. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo23 Napisano 20 Września 2013 Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Na początek weekendu 23 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krokuss0 Napisano 20 Września 2013 Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Wymieniłem kasetę z 11-25 na 11-21 Dura-Ace i wreszcie mój rowerek waży poniżej 9kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 20 Września 2013 Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Ja dzisiaj tylko 16km po miescie bo w pracy do puzna trza siedziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 20 Września 2013 Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Przed chwilą wróciłem z nocnej jazdy Dystans 90.69 km Czas trwania 4g:16m:20s Średnia prękość 21.2 km/h Kalorie 2664 kcal Min wysokość 120 m Max wysokość 296 m http://www.endomondo.com/workouts/248305623/5953461 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belinda Napisano 21 Września 2013 Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Zimny jesienny dzień w Ojcowie i innych dolinkach. 63 km w pięknym lesie. Średnia dziś nieważna, stale się zatrzymywałam popatrzeć, zjeść, wypić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 21 Września 2013 Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Jak będziesz się stale zatrzymywał, to nigdzie nie dojedziesz A po za tym zazdroszczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qusiu Napisano 21 Września 2013 Udostępnij Napisano 21 Września 2013 dziś 101.30 średnia 25,5 km/h na MTB co mnie cieszy bo było sporo górek (752m w górę). W połowie sezonu 100 km pokonałem ze średnią 25,6 km/h z tym że na starej szosie ale jednak szosie i po płaskim także banan na twarzy jest bo widać efekty jazdy:) ps. czasami wiatr dawał mocno po twarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.