Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 15

durnykot

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

• DYSTANS34.12 km

• CZAS TRWANIA1g:30m:08s

ŚREDNIA PRĘKOŚĆ22.7 km/h

MAX PRĘDKOŚĆ44.6 km/h

KALORIE937 kcal

MIN WYSOKOŚĆ152 m

MAX WYSOKOŚĆ219 m

ŁĄCZNIE W GÓRĘ360 m

ŁĄCZNIE W DÓŁ311 m

Napisano

Dystans niewielki bo 7 km plus zmiana tylniego hamulca v brake na razie na tektro bo taki dali na gwarancji Ale juz mi krazy po glowie wymiana na cos lepszego moze ma ktos jakas propozycje na co warto by bylo popatrzec

Napisano

Droga powrotna z Częstochowy już bez niespodzianek i w końcu bez wiatru, jedynie pracujące dynamo dawało lekki opór, także dziś łącznie 50,1 km w 2 godz i 30 minut :)

moze ma ktos jakas propozycje na co warto by bylo popatrzec

Bardzo dobrze sprawują się V-ki Deore XT, używam w swoim trekingu i nie mam na co narzekać.
Napisano

Droga powrotna z Częstochowy już bez niespodzianek i w końcu bez wiatru, jedynie pracujące dynamo dawało lekki opór, także dziś łącznie 50,1 km w 2 godz i 30 minut :)

Bardzo dobrze sprawują się V-ki Deore XT, używam w swoim trekingu i nie mam na co narzekać.

Dzieki za podpowiedz rozejrze sie jutro w temacie .
Napisano

Praca 7km, a po południu 44km. Tydzień przerwy od ostatniej dłużej jazdy. Jednak jak jak nie pracowałem od lutego do czerwca to było więcej i czasu i sił na dłuższe dystanse, a teraz zbliżająca się jesień wcale nie ułatwi sytuacji. Na górę mam wystarczająco, ale z nogami będę chyba musiał dokupić nogawki bo spodenki na szelkach + spodnie dresowe i od kolan w dół jednak chłodnawo. Na koniec jeszcze przetarłem z grubsza rower, bo po porannej jeździe w deszczyku trochę się ubrudził. Aha, no i za jakimś porządnym bidonem termo muszę się rozejrzeć, bo obecny nawet oklejony folią spożywczą to dosyć szybko picie chłodnieje. 

Polecam http://allegro.pl/camelbak-bottle-podium-big-chill-750-ml-termiczny-i3504713915.html bidon używam już 2 sezon i naprawdę godny polecenia temperaturę napoju trzyma doskonale około 2,5 godziny

Napisano

Dystans

47.89 km

Czas trwania

1g:57m:58s

Średnia prękość

24.4 km/h

Max prędkość

44.7 km/h

Kalorie

1226 kcal

Min wysokość

153 m

Max wysokość

221 m

Łącznie w górę

294 m

Łącznie w dół

321 m

Czuje moc ;)

Napisano

Czyszczonko roweru + ok 10 Km aby się zmęczyć ile fabryka dała + skopanie grządek między truskawkami czy jak to się zwie u dziadka na działce więc można dodać do listy dobrych uczynków :thumbsup:

Napisano

Wczoraj 108,4km ze średnią 18,79 km/h. 85% asfalt, reszta leśne drogi: Żarki Letnisko - Żarki - Złoty Potok - Julianka - Święta Anna - Koniecpol - Drochlin - Lelów - Sokolniki - Dzibice - Góra Włodowska - Kotowice - Jaworznik - Żarki - Żarki Letnisko. Dodatkowo szybkie oliwienie łańcucha w trasie.

Z pozdrowieniami dla trójki rowerzystów odpoczywających przy drodze obok ruin kościółka Św. Stanisława ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...