Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 15

durnykot

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

a ja jeszcze pomogłem dzisiaj jednej pani pod sklepem rowerowym, bo przyszła napompować nowe koła, z "dziwnym" wejściem czyli prestą, a pan był zajęty i nie miał czasu na takie pierdoły, to jej napompowałem :)

Napisano

dziś kilometrów mało aczkolwiek udało mi się wykręcić stary suport ( :verymad:) i założyłem korbę M542 wraz z suportem SM-BB51 :D

Napisano

Wczoraj 79km ze średnią 25.8km/h. Przy okazji napompowałem koła, wyregulowałem tylny hamulec (albo raczej próbowałem). Do tego połatałem dętkę ze Szklarskiej. 3 łatki przykleiłem po tym maratonie a ona dalej puszcza :( Przynajmniej wiem, dlaczego tak szybko powietrze zeszło.

Napisano

Dystans

78.69 km

Czas trwania

3g:31m:17s

Średnia prękość

22.3 km/h

Max prędkość

47.9 km/h

Kalorie

2196 kcal

Min wysokość

132 m

Max wysokość

222 m

Łącznie w górę

609 m

Łącznie w dół

627 m

Napisano

ehlo,

103 km. Szosa, po drodze lekkie pagórki trzebnickie. Opis -> "[Wycieczki] Wrocław zgłoś się. Cz. 2"

Napisano

117 km trekingiem po szosie i szutrowych ścieżkach rowerowych w okolicy Niegowej, Bobolic, Mirowa, Góry Włodowskiej, a także las w okolicy miejscowości Poraj/Jastrząb. V śr. całej wycieczki 19,03 km/h, czas jazdy 6:11.

Napisano

Dziś rundka z Ursusa na Wawer na niebieską trasę ale za karczmą po około 9km pomylona trasa i wyjazd na ulice Piotrusia Pana:) Plany na przejazd całej trasy :) na marginesie słabo oznaczona ta trasa dystans coś około 63km... Posmarowany RST GILA TNL i widać różnice w jego pracy na plus! 

Napisano

wczoraj 30 parę z dziewczyną jej tempem myślałem, że padnę z nudów, poza tym pszczoła mnie upierniczyła i w połowie widzę na 1 oko :), 2 w miarę ok, wyglądam jak:

[/yourube]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...