Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 15

durnykot

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tylko 10 km intensywnej jazdy z wieloma podjazdami aby się spocić i sprawdzić przewiewność plecaka. Ramiona są suche, ale niestety na plecach jest mała kałuża. No i bukłak fajna rzecz tylko muszę pamiętać że go mam :P bo co chwilę łapałem za bidon.

Wysłane z Nokii 3310 za pomocą Tapatalk

Napisano

Po niedzielnej 100 dziś miał być regeneracyjny spacerek a skończyło się na  21,7 km czasówce, średnia 34km/h (MTB, opony 2,2) Ubrałem się w polarek bo miało być powoli i spokojnie i mnie troche przygotowało:P 

Napisano

Dystans

39.78 km

Czas trwania

1g:39m:10s

Średnia prękość

24.1 km/h

Max prędkość

42.7 km/h

Kalorie

1031 kcal

Min wysokość

77 m

Max wysokość

220 m

Łącznie w górę

655 m

Łącznie w dół

715 m

Napisano

Dzisiaj 5km do i z serwisu.

A bez roweru to wycieczka do Wro za głupimi zakończeniami pancerza przerzutkowego z noskiem/uszczelnianymi, bo u mnie w sklepie mieli, ale hamulcowe :(

Napisano

witam.

dziś jak co dzień 20 do pracy ale z powrotem trochę na około więc pekło 38, razem 58km, średnia 27km/h, a max dzisiaj to 53km/h. wszystko po asfalcie w okolicach poznania.

jutro tylko robota więc pęknie równe 40.

Napisano

Wczoraj wymiana kół i napędu w "zapasoowym" trekingu, więc trzeba było przetestować sprzęt w trasie - 101 km po asfaltach, szutrach i leśnych drogach Jury Krakowsko - Częstochowskiej, średnia prędkość z licznika 20 km/h.

Napisano

Dziś tylko 10 km. Kumpel wyciągnął mnie, bo chciał obcykać jeden podjazd, z którym miał problem na jakichś zawodach. Pojechaliśmy, popatrzałem i nic, trzeba spróbować. Raz trzeci dziesiąty się nie udało, więc chwila odpoczynku, analiza błędów i udało się. Ale pochwalę się, że tylko mi :D 

Napisano

Wczoraj 14km, dzisiaj 14km i wymiana baterii w liczniku Author Cat-5, bateria wytrzymała ze 2-3 lata, ale szczerze mówiąc nie pamiętam kiedy go kupiłem. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...