Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 15

durnykot

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

a ja dzisiaj kompletnie nic, bo pojechałem na wycieczkę... nie rowerową :)

jutro pojadę do Jeleniej pooglądać Górskie Szosowe Mistrzostwa Polski

Napisano

Jak jechalem 2 miesiace to zrobilem 55km w 1godz 32min :)

świetny wynik  :thumbsup: i na pewno zmotywuje mnie do poprawiania swoich rekordów  :yes:

ps. może pochwal się jak wygląda teraz u ciebie sytuacja,zapodaj może jakiś swój rekord np na 50 km :yes:.Bo po dwóch miesiącach jazdy rowerem kręcić takie czasy to nie powiem,robi wrażenie na mnie.

Napisano

470km przez ostatnie 6 dni na Pojezierzu Drawskim. Piękny, pagórkowaty teren. Np.: na trasie 80km wzniesień ponad 530m. Ponieważ tydzień wcześniej ujeżdżałem Beskid Mały, to wydaje się to nie wiele, ale i tak czasem dawało w kość. Niestety koniec wakacji.

Napisano

Po dłuższej przerwie:) Dziś tylko smarowanie napędu, wczoraj 100 km w terenie, przez urlop trochę tego było, ale w sumie nieaktualne. Jest do całości wykręconych kilometrów.

Napisano

Nigdy nie byłem poza granicą naszego pięknego kraju, a mam 23 lata. Postanowiłem to zmienić :icon_cool:  Z Katowic oczywiście najbliżej do Czech, a więc:

Katowice --> Petrovice u Karviné --> Katowice   // przez Tychy, Żory, Jastrzębie Zdrój

dystans - 159km (z lekkim przybłądzeniem)

średnia prędkość - 19,80 

Napisano

Aż mi trochę wstyd przy waszych dystansach :> 74km przed południem, choć trochę oszukane bo stanąłem po ok 45km na jakieś 20min w przydrożnym gościńcu na spaghetti, chociaż przez to było w sumie ciężej bo nogi zdążyły lekko ostygnąć ale jadło dobre było :) No a potem jeszcze 5km do biedro.

Napisano

dzisiaj 57,1 km ze średnią 30.09km/h+rozjazd po mieście 7,38km ze średnią 20,24 km/h. Ogólnie to strasznie dziś wiało  :teehee:

Napisano

Jak ja lubię pojechać do Ojcowskiego Parku Narodowego w powszedni dzień, kiedy nie ma tłumu, wręcz przeciwnie - mało kto tam jest.

Okrężną drogą Kraków - OPN - Kraków 83km

AV 24,6km/h

Napisano

Kupiłem sobie plecak Quechua 5l za 79 zł. Wrócę do domu to postaram się go przetestować. Zobaczymy jak tam buklak się sprawdzi.

Wysłane z Nokii 3310 za pomocą Tapatalk

Napisano

13km po mieście za wszystkim i niczym.

Zmieniona opona z tyłu z Geaxa Saguaro na XK.

A najlepsze. Obskoczyłem wszystkie punkty dostępowe do szpeju rowerowego w okolicy i muszę jechać jutro do Wrocławia za ... zakończeniami pancerza z uszczelnieniem.

Napisano

wczoraj wyczyściłem rowerek, niedługo zrobię sobie test na próg mleczanowy, a wieczorem jadę z kolegą na "nightriding" z oświetleniem ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...