Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 15

durnykot

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wczoraj 30km, ale co najważniejsze to to ze juz da jeździć bo rana się zrosła :D humor od razu wrócił, dzisiaj NW single

Wyklepane z Nexus 7

Napisano

Dystans

63.74 km

Czas trwania

3g:23m:35s

Średnia prękość

21.2km/h

Max prędkość

47.9 km/h

Kalorie

1700 kcal

Min wysokość

126 m

Max wysokość

262 m

Łącznie w górę

933 m

Łącznie w dół

955 m

Napisano

dziś  smarowanie łańcucha i jazda na rower :thumbsup:  52,7 km ze średnią 30,23(w tym ok 20 km pod wiatr  :teehee: )+ po mieście na "rozluźnienie się' 7,63 km  ze średnią 18,26  :thumbsup:

Napisano

Też mam płasko na Mazowszu, staram się mało hamować, a były też mocno zatłuszczone więc może dlatego wytrzymały ten dystans :P

Napisano

Zamontowalem nowe tylne kolo do roweru dziewczyny puzniej blotniki do mojego mtb . Spakowalem pare gratow na jutrzejsza wspolna 110km trase . Dystans tylko 17 km do rowerowego odebrac kolo

Mozna spytac jakie to byly graty? Sam sie szykuje na troszke wieksza wycieczke i chcialbym sie zorientowac co ludzie pakuja :)

Napisano

28 km w tym wjazd na Magurkę, później do bystrej, trochę niebieskim w kierunku Klimczoka, zmiana planów, czarnym w dół po kamieniach, znowu bystra, i czerwonym w kierunku cygańskiego lasu.... A teraz leżę zajechany :-)

Dwie wywrotki ale żyję, aaaa.... Jeszcze busa wyprzedziłem na drodze z magurki do bystrej, ich miny... Bezcenne

Wysyłane z mojego LT26i za pomocą Tapatalk 2

Napisano

Nie dawno wybił rok odkąd zacząłem jeździć rowerem i to właśnie dziś postanowiłem sprawdzić na co mnie stać :thumbsup:  Dystans;54,68km (razem z wyjazdem z domu,przebijanie się przez miasto  i dopiero po ok 4 km wskoczyłem na właściwe tempo)

Dystans;54,68km

całość przejazdu 1h 42m 44s

średnia prędkość 31,9 km/h

Najlepsze dystanse;

1 godzina-33,9km

40km-1h 10min 54s

50km-1h 30min 42 s

Moje założenie było takie- Iść w trupa  :thumbsup:  oraz poprawić swoje życiówki na dystansie 1 godzinnym i 40km,po przyjeździe do domu okazało się że jeszcze doszedł nowy rekord na dystansie 50km :woot:  :thumbsup:

A to wszystko bez żadnej diety,supli czy siłki..tylko rower :woot:  :thumbsup:

ps. przy wycinakach z forum i tak moje wyniki nie są jakieś imponujące  icon_biggrin.gif

Napisano

Wczoraj zaczęta a dzisiaj skończona, rewolucja z tylnym kołem a mianowicie rozplot i ponowny splot koła(była koncepcja zaplecenia innej obręczy do tej samej piasty, ale nastąpiła zmiana planów), do tego wyczyszczenie i nasmarowanie piasty, regulacja klocków hamulcowych i 20km testowe zakończone sukcesem. Wpadł mi do głowy szalony pomysł, żeby nakręcić 1000km w tym miesiącu, co wymagałoby dzień w dzień do końca wykręcenia po 70km, ale nie wiem czy dam radę. 

Napisano

Dziś wykonałem swoje tegoroczne założenie, czyli przejazd 100 km bez postoju. Dystans 101 km zrobiłem w 4 godziny i 22 minuty na MTB z oponami 26x2.2 . Końcówka nie była lekka, bo wiało jak diabli i na dodatek było dużo wzniesień, ale ..... NIE MA LIPY :) . Jak mówił Pawlak do Kargula : U MNIE SŁOWO DROŻSZE OD PIENIĘDZY :) .

Wysłane z mojego GT-N8010 za pomocą Tapatalk 4

Napisano

Nie dawno wybił rok odkąd zacząłem jeździć rowerem i to właśnie dziś postanowiłem sprawdzić na co mnie stać :thumbsup:  Dystans;54,68km (razem z wyjazdem z domu,przebijanie się przez miasto  i dopiero po ok 4 km wskoczyłem na właściwe tępo)

Dystans;54,68km

całość przejazdu 1h 42m 44s

średnia prędkość 31,9 km/h

Najlepsze dystanse;

1 godzina-33,9km

40km-1h 10min 54s

50km-1h 30min 42 s

Moje założenie było takie- Iść w trupa  :thumbsup:  oraz poprawić swoje życiówki na dystansie 1 godzinnym i 40km,po przyjeździe do domu okazało się że jeszcze doszedł nowy rekord na dystansie 50km :woot:  :thumbsup:

A to wszystko bez żadnej diety,supli czy siłki..tylko rower :woot:  :thumbsup:

ps. przy wycinakach z forum i tak moje wyniki nie są jakieś imponujące  icon_biggrin.gif

Rok jezdzisz i 55km w 1godz 45min? :o Jak jechalem 2 miesiace to zrobilem 55km w 1godz 32min :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...