Sansei6 Napisano 31 Maja 2013 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Przeszedł deszcz, to wyskoczyliśmy z młodym na kałuże Prawie dyszka wykręcona po za ubitymi szlakami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 31 Maja 2013 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 49.71km ze średnią 20.8km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosmonauta80 Napisano 31 Maja 2013 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 6 godzinny serwis o suchym pysku, tak mnie rower pochłonął (tylko wodę mineralną popijałem) Wymienione: - klocki hamulcowe przód/tył - linka przerzutki tylnej - nowe koło (obręcz+wolnobieg+kaseta) - nowy łańcuch - nowy koszyk na bidon (chromowany na czarnej ramie, +100 pkt pr0 ) Serwis: - regulacja hamulców - regulacja przerzutki tylnej - czyszczenie Wrażenia z jazdy testowej (23 km): :woot: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 31 Maja 2013 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 serwis łańcucha (shake-i i smarowania) wymiana zużytych klocków z przodu na nowe meridy hard green Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek111 Napisano 31 Maja 2013 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 1 guma od 1900 km ;/ zmiana i krótka jazda testowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisiek Napisano 31 Maja 2013 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Umyty rower, wyszejkowany i naoliwiony łańcuch, rozwalony palec przez kasete ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 31 Maja 2013 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 W dzień 30km z meeega przygodami tu przeczytacie -> http://www.forumrowerowe.org/topic/94882-kierowcy-bezczelność-na-drogach/?p=1293840 Potem zrobiłem rower zimówkę, z tego co miałem, trochę jeszcze do poprawek, nie mam ściągacza do korb :/ Ale na zimę będzie jak znalazł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provid Napisano 31 Maja 2013 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Dzisiaj z cyklu "Merida waleczna", czyli "poznaj Stachu po zapachu" 49,38km (na Endo) w pod poznańskich lasach, w strasznym błocku po ostatnich deszczach taka mała przejażdżka po pracy Do tego 2 gleby ;( Jedna przez panią na DDR z pieskiem na sznurko-smyczy (sznurek wkręcił mi się w pedały) a druga w lesie w mega kałuży, więc kąpiel już dziś z głowy Później szybka kąpiel - Meridy oczywiście i czyszczenie całego napędu. A teraz już pora na moją kąpiel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemot1974 Napisano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 prawie 50 km Nadwarciański szlak rowerowy ( Rataje- Luboń- Puszczykowo - Mosina i z powrotem). Deszcz i trochę błota, w lesie mniej odczuwalne. Wczoraj myłem napęd, niestety nie widać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Dzisiaj 20 km po miescie tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkopec16 Napisano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 dziś to wygrałem złotko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lago Napisano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Kulnąłem powolne 3 km, spakowałem rower do bagażnika i mając nadzieje na ładną pogodę jutro w Głuszycy uraczyłem się chłodnym napojem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasq Napisano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 35 km na nowych oponkach ( Schwalbe Marathon Plus), 17,5 km z mega wiatrem w plecy i średnią 33 km/h, powrót z wiatrem w twarz i średnią 23 Przy okazji naciągnąłem jakiś mięsień pod pośladkiem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czach Napisano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 ehlo, Marne 22 km w strugach deszczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Dziś tak sobie po kałużach z młodym na działkę, tam żonka w ramach prezentu na dzień dziecka i nie tylko Umyła mi rower szmateczką - znaczy głównie ramy, niestety m.in. na powrocie tez jeszcze były kałuże Dystans może z 10 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek6622 Napisano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Dzisiaj 50km ze średnią 23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shortee Napisano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Pogoda dołująca, więc dziś nie jeżdżone. Ale umyłem chwyty ESI wodą z mydłem, tak że znów lśnią nowością, oraz nabłyszczyłem ramę WD40 Czytałem niedawno o tym zastosowaniu tegoż to preparatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisiek Napisano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Debilny koniec starego i początek nowego miesiąca więc tylko 2 x ~10 km w strasznym deszczu ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rgd Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Wczoraj ledwie 10 kilometrów. Pogoda nie sprzyjała, dużo obowiązków a wieczorem koncert. Dziś biorę się za czyszczenie mechanizmu, łańcuch + przekładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Wczoraj bardzo skromniutko. Trochę wyczyściłem rower z piachu, przetarłem łańcuch i odkurzyłem, co z niego się obsypało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shortee Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 35 km w ciężkim terenie. Było ostro, dużo wody, jeszcze więcej błota, podłoże z skalne (wapień i piaskowiec) do tego masa bukowych liści. Po prostu raj do uślizgów i katorga na podjazdach, zwłaszcza w miejscach z korzeniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Zmiana łańcucha na mniej wyciągnięty i smarowanie go. Zmiana tarczy na inną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavvel Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Nie moje osiągnięcie, ale moja Młoda jechała dziś w Wyścigu rowerkowym pod Wawelem i swój wyścig wygrała "Jechałam jak strzała" stwierdziła No to się chwalę fotkami P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisiek Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 graaaaaty Fajnie to wygląda ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lago Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 30 km w Głuszycy na strefie mtb jako objazd trasy mini - było świetnie, kilka gleb, fajna trasa, błotko i niesamowite zjazdy....... Pozdro dla ludzi których poznałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.