Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 15

durnykot

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

nowe opony od 2 dni i dzisiaj 66km, jakiś problem miałem z endomondo i podzielił mi to na 2 trasy/ średnia 18, a 2 program zdechł całkowicie (po wyjściu z lidla - może mają jakąś negatywną energię), mam nadzieję, że będę miał więcej czasu na jazdy w niedzielę i następny tydzień - jeżdżę rekreacyjnie często w towarzystwie mojej żółwicy (średnia 9-11):), dzisiaj musiała popracować.

a poza tym - umyłem rower :P bo wpakowałem się po drodze w ładne błotko^^

http://www.endomondo.com/workouts/

Napisano

1 w nocy i mały trening (mała rundka poznańska) na dystansie prawie 21km ze średnią ciut ponad 32 km/h -  na góralu ;) przy okazji test nowej lampki zaliczony pozytywnie ;)

Napisano

Dzisiaj 60km i bunt stawów kolanowych. Wieczorkiem czyszczenie i smarowanie napędu :P

Wysłane z mojego GT-N8010 za pomocą Tapatalk 4

Napisano

Także po sporch perypetiach zaliczyłem BM w Szklarskiej.

Zapomniałem z domu plecaka z ciuchami i ogólnie wszystkim rowerowym. Spodenki kupiłem, koszulkę porzyczyłem (jeszcze raz serdeczne dzięki Bigos) i pojechałem.

Nawet nie byłem ostatni w swojej kat na MEGA, co zdarzyło mi się pierszy raz.

Napisano

Wyszło może niewiele ponad 10 km, takie kręcenie się rano po rowerowych szukając jakiegoś wytrzymałego koszyka na przód dla żony (Może ktoś ma jakąś ciekawą propozycję?) i na działeczkę nieco okrężną drogą przez Zalew i z przystankiem dla ochłody w "M" ;) 

Napisano

Dziś OBOWIĄZKOWE 50 km ze średnią prędkością 26 km/h po wczorajszej wymianie opon na Race King 26x2.2. Potem cotygodniowe czyszczenie zębatek i smarowanie łańcucha .... i jutro znowu ogień :)

Napisano

Także po sporch perypetiach zaliczyłem BM w Szklarskiej.

Zapomniałem z domu plecaka z ciuchami i ogólnie wszystkim rowerowym. Spodenki kupiłem, koszulkę porzyczyłem (jeszcze raz serdeczne dzięki Bigos) i pojechałem.

Nawet nie byłem ostatni w swojej kat na MEGA, co zdarzyło mi się pierszy raz.

Dobrze, że roweru nie zapomniałeś :)

Ja zawsze sprawdzam wszystko po 3 razy

Napisano

@laga

Jak jadę z mamą Corsą to widzę wszystko co mam, bo siedzenia złożone. A wczoraj jechałem całą rodziną i byłem święcie przekonany, że plecak zabrała mama.

Napisano

Dzisiaj tragedia tylko 40km. Warunki ogólnie bardzo dobre jednak kolana dają się we znaki. Ogólnie to spadek formy i nie mam pojęcia czym spowodowany:(

Napisano

Dzisiaj tragedia tylko 40km. Warunki ogólnie bardzo dobre jednak kolana dają się we znaki. Ogólnie to spadek formy i nie mam pojęcia czym spowodowany:(

Moze dopadlo cie przetrenowanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...