Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 15

durnykot

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

55km ze średnią 21km/h - Turystycznie, przez Warszawę. Można powiedzieć że granice Ursynowa zaliczone, piękny las tam jest po którym super się jedzie, uwielbiam mysleć którędy najlepsza droga kiedy jestem tak ciasno usadzony pomiędzy drzewami i drzewkami..

Napisano

Rowerek wyczyszczony, przełożyłem mostek na minus, zaraz pakowanko i jutro wyjazd na 2 tygodnie :D -> najpierw Karpacz, a potem Uphill Śnieżka, a potem Festiwal w Szklarskiej! JAZDA!

Napisano

u mnie burza pokrzyzowała plany na późnowieczorną przejaźdźkę. Człowiek dobrze mięśni nie rozgrzał a trzeba było wracać do domu :(

Napisano

Rozebrałem rower , przeserwisowałem oraz przygotowałem do wysyłki do kupujących koła oraz raidona lod. Wyczyściłem także kasete.

A i w piątek będzie wypłata więc zamówie też części bo składam 29

Napisano

U mnie dzisiaj 20 km w Głuszycy mix szlaków żółtego, zielonego, pomarańczowego

Potem 40 km po asfalcie z Głuszycy do Pieszyc przez Wielką Sowę

Łącznie 60 km w siodle :)

Napisano

Niecałe 7km do biedronki i z powrotem. Cały dzień miałem wolny, więc mogłem coś więcej zakręcić, ale znalazłem wymówkę w postaci słońca które po godzinie jazdy pewnie by mnie usmażyło. 

Napisano

No to miałem fart  :teehee:   w piątek zakupiłem ostatnią tylną przerzutkę xtr rd-m972 9rz sgs w promocji za 475,-  w bikecenter, a dziś już mają po 689,- ;) szkoda, że była tylko jedna...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...