shortee Napisano 30 Maja 2013 Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 W planach było 100 - 112 km (teren, gównie "dziury"), wyszło 64 km w tempie powyżej 21 km/h. Widząc nadciągający front burzowy oraz las piorunów, skręciłem z zaplanowanej trasy do domu. Dosłownie 40 sek. w deszczu byłem całkowicie przemoczony, po tych 40 sekundach było mi już obojętne gdzie i po czym jadę, byle do domu. Dzięki temu miałem prysznic i myjnię za free Dosłownie cały z błota byłem. Nic, zobaczymy co jutro. Dziś jeszcze pójdę pobiegać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejtrejder Napisano 30 Maja 2013 Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 No cóż, jedynie 40 km się udało przejechać po terenie. Burza zmusiła mnie do wcześniejszego powrotu. Na szczęście zanim się rozpadało na dobre, zdążyłem odwiedzić karchera w celu wydobycia roweru spod warstwy błota Za chwilę idę zmieniać łańcuch i serwisować amortyzator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 30 Maja 2013 Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Ja dzisiaj nakrecilem 71 km . Teraz czyszczenie i smarowanie napedu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 30 Maja 2013 Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Wczoraj objeżdżałem nowy rower - jakieś 51 km po mazowieckich plaskaczach. Dzisiaj 40 km po górach - najbardziej strome wzniesienie w okolicy to 16%... Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 30 Maja 2013 Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Dzisiaj 18km ze średnią 21.4km/h. Dodatkowo ze znajomym trochę pogrzebaliśmy przy sprzętach, a następnie gruntowne mycie sprzętu. Jeszcze za chwilę muszę nasmarować łańcuch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 30 Maja 2013 Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 33.47km z średnią 26.15km/h wyjechałem suchy, po 10km zaczeło lać , po 20s byłem cały mokry i generalnie było mi wszystko jedno byle do domu, przy 20 kilometrze zaczął padać grad i. burza. Pozdrawiam motocykliste któremu pożyczałem imbusy na zakręcie w kierunku Chynowy przy drodze nr 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisiek Napisano 30 Maja 2013 Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 ~30 km w przerwie między dwiema burzami. Jutro czyszczonko roweru po dwóch dniach jeżdżenia w deszczu. btw. można posmarować łańcuch bez uprzedniego wyczyszczenia go w ekstrakcyjnej itd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 30 Maja 2013 Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 77 km, w tym połowa ostro pod wiatr... średnia dostała po doopie - 24,2.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 30 Maja 2013 Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Niemal cały dzień z rodzinką na rowerach... dystans nie wielki 26 km (choć z przerwami)... ale jazda często z prędkością około 12 km/h, więc tyłek nieco boli Na szczęście było kilka podjazdów i nieco błota dla rozrywki, przynajmniej dla mnie i młodego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudi353 Napisano 30 Maja 2013 Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Odpowietrzenie hampli i 25 km w słońcu, wietrze i ulewie Jutro czyszczenie po przeprawie przez błoto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 30 Maja 2013 Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Dziś 126 km, ponad 12 godzin z rowerem. Wysłane z mojego GT-7100 SAMSUNG Galaxy Note 2. za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saurus Napisano 30 Maja 2013 Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 dzis bieda. 20 km po Mazowieckim Parku Krajobrazowym., jaram sie na razie nowym nabytkiem Ghostem 8000 SE .. no i ladnie odpicowalem stary rowerek - jutro zmienia wlasciciela...szkoda go .. troche nim nakrecilem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek111 Napisano 30 Maja 2013 Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Wczoraj 31km z piękniejszą połową ,14-16 km/h. Dziś serwis i przygotowania na jutro i sobotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 31 Maja 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Pytanko do modów. W jakim celu, po raz 15 zakładany jest taki temat ? Bo tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertrobert1 Napisano 31 Maja 2013 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Wczoraj wymiana tylnego błotnika w rowerze syna. Dzisiaj załatanie dwóch dętek Jutro ...nic Za tydzień ...nic Za 2 tygodnie...pierwsze próby kręcenia po ponad 1,5 miesięcznej absencji z powodu złamanej nogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
missmisery Napisano 31 Maja 2013 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 20 km po mieście w celu kurierskim na crossie - wspaniałe 10 km w słońcu i z wiatrem w plecy i powrotne nieco mniej przyjemne 10 km pod wiatr i w deszczu. Łącznie 58 min jazdy bez szczególnego zmęczenia. "Trenowanie" na 20 kg mieszczuchu z obciążeniem daje niezłe efekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brt0555 Napisano 31 Maja 2013 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Dzisiaj skromne 10km do sklepu i z powrotem, wczoraj ciut lepiej, bo 26km. Za 3 dni znów rozstanie z rowerem, tym razem tylko na miesiąc (znów tyłek się odzwyczai), ale po sesji wracam do domu i zaczynam regularne jeżdżenie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shortee Napisano 31 Maja 2013 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Wyczyściłem rower, przesmarowałem napęd po wczorajszej ulewie. Dodatkowo wyprałem rowerowe buty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejtrejder Napisano 31 Maja 2013 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Dzisiaj 71 km po asfalcie. Potem regulacja przedniej przerzutki bo jej działanie od dawna mi się nie podobało ale jakoś nie miałem "weny twórczej" się za to zabrać. Jutro trzeba jechać przetestować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 31 Maja 2013 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Dzisiaj tylko do pracy i z pracy razem 12 kilosow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaer Napisano 31 Maja 2013 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Z rowerowych rzeczy to dziś poszedłem po pracy do rowerowego kupić zamiennik na moją złamaną sztycę, ale się okazało że nie ma rozmiaru :/ Więc jutro poszukiwań ciąg dalszy, bo dziś już za późno było i sklepy pozamykane. Sobie by człowiek pojeździł, a nie może. Zawsze największa chęć jest kiedy nie można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 31 Maja 2013 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Dzisiaj wziąłem sobie dzień wolny od szkoły, to troszkę popracowałem. Zamieniłem opony, bo od 150km jeździłem w kierunku niezgodnym z zaznaczonym przez producenta. Zamieniłem klocki hamulcowe przód-tył, bo z tyłu było więcej, a hamuje głównie przednim. Kręcąc szkolny projekt 30km po mieście ze średnią 16km/h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czach Napisano 31 Maja 2013 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 ehlo, Dziś 43 (średnia: 20.4 km/h) + 14 km. Teraz się "nawadniam". ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smalldg Napisano 31 Maja 2013 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Wczoraj 93 km z Poznania do Boszkowa. Następnie powrót pociągiem i 17 km w nocy. Wysyłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lago Napisano 31 Maja 2013 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 25 km i zakochałem się w stumpjumperze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.